Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama 1600 Challenge

Strygejernet fremme inden Tyskland

Yokohama
1600 Challenge 

10/07/18 
Yokohama

Mikkel Njor og mekanikerne hos Njor Racing har haft strygejernet fremme, inden at de drager til den 4. afdeling af Yokohama 1600 Challenge i Tyskland.
Den store tyske Lausitzring byder på helt nye udfordringer for teamet fra Vejle, men forhåbentlig ikke ligeså mange udfordringer som den seneste afdeling på Padborg Park.
 

Her drillede vejret nemlig i heat 1, og i opkørslen fra 17. til 11. pladsen i heat 2, gav en del knubs til den sorte Suzuki Swift Sport med nummer 16 i sideruden – så meget at strygejernet måtte frem hjemme på værkstedet.


(Foto: JJ Media)

Banen i Tyskland kendes bl.a. fra DTM serien, der bruger nøjagtig det samme layout som Yokohama 1600 Challenge også skal køre i denne weekend.

Lidt utraditionelt køres arrangementet over fredag og lørdag, så kørerne kan få snuden vendt hjem mod Danmark igen omkring lørdag middag.

En anden utraditionel ting ved weekenden er også længden på de to løb. Modsat de normale 15 minutter + en omgang, skal der køres 30 minutters ræs på den ca. 4,5 kilometer lange bane.

Holdet indtaget aktuelt 7. pladsen i DIF Danmarksmesterskabet, men der er gode muligheder for at rykke længere frem i stillingen, såfremt at teknikken spiller. Mikkel var ikke på selv til start på banen sidste år, men bilens tidligere ejer kørte to podiepladser hjem på banen – så man kan jo håbe på at bilen stadig kan huske vejen rundt…


(Foto: JJ Media)

Mikkel Njor har dog selv vist at han er hurtig i bilen – og denne weekend slipper han også for succesballast i bilen, hvilket forhåbentlig giver ham mulighed for at kæmpe med omkring podiepladserne, ligesom han har gjort tidligere i år.

Tidsplanen for den kommende weekend er følgende (med forbehold for ændringer):

Fredag
Træning 09.50
Kvalifikation 1 11.15
Løb 1 14.45

Lørdag
Kvalifikation 2 08.00
Løb 2 10.35

Njor Racing

JJ Media


Læs mere om:
  • Mikkel Njor
  • Lausitzring
  • 15/07/18 - Lausitzring - Yokohama 1600 Challenge
  •  
     

    Yokohama 1600 Challenge nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: