Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

TILBYDES - Sæder til Barcelona 12H

Job & handel 
09/07/18 

 
 
 

Sæder i 24 timers løbet i Barcelona tilbydes.

Scangrip Racing påtænker at stille op med to biler til 24 timers løbet i Barcelona d. 7. til 9. september 2018, og vi søger derfor kørere.
De to biler vi stiller op i:

SP3 klassen:
BMW 335i, ca. 400 HK, paddleshift, 100 liter tank, aircondition m.v. Bilen har vist sin styrke og holdbarhed ved utallige lejligheder og opnået mange podiumpladser, bl.a. 24h løbet på Nürburgring, 24h Silverstone, 12h Mugello og har senest vundet sin klasse i 12 timers løbet på Mugello i maj i år.


(Foto: Scangrip Racing)

Pris pr. sæde ved 4 kørere: Euro 10.500.

A2 klassen:
Mini Challenge, ca. 260 HK, 100 liter tank, KW3 undervogn, ABS, fabriksny motor, turbo m.v. Bilen blev nr. 2 i sin klasse på NES500 løbet på SPA sidste år, og er nu klar til at prøve kræfter med et 24 timers løb. Meget konkurrencedygtig i klassen.


(Foto: Scangrip Racing)

Pris pr. sæde ved 4 kørere: Euro 8.500.

Priserne er ekskl. moms og inkluderer alt vedr. løbet, inkl. forsikring m.v., det eneste du selv skal betale for er fly og hotel, som vi gerne er behjælpelige med af anvise. Der er plads på bilerne til reklame for egne sponsorer. Ekstra træningssessioner kan arrangeres mod merbetaling.

24 timers løbet i Barcelona er et af hovedløbene i Creventics 24h Series, og Circuit de Catalunya er en rigtig fin Formel 1 bane med højdeforskelle og mange udfordrende sving.

For nærmere oplysning om løbet m.v.: https://www.24hseries.com/2018/24h-barcelona-2018/time-schedule

For nærmere oplysning om bilerne m.v.:
http://www.endurance-racing-europe.com/the-cars

Er du interesseret så kontakt Niels Borum hurtigst muligt på 40734054 eller på mail borum@lexsos.dk, da vi løbende får forespørgsler på sæderne.

Scangrip Racing deltager i langdistanceløb over hele verden. I 2018 deltager vi udover 24h Series løbene også i VLN, RCN og 24 timers løbet på Nürburgring, NES500 serien og andre langdistanceløb i vores BMW 335i og vores Mini Challenge.

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.
Er din virksomhed klar til robotter?