Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Anmeldelser af bøger, spil, CD'er, m.m.

MOTOmania 9 - Gashåndtaget er til højre

Anmeldelser 
07/07/18 

Quiz med og vind et eksemplar af Motomania #9
Så er det allerede tiden igen. Tid til at anmelde den tyske tegner Holger Aue´s danske udgave af ”MOTOmania” nu nummer 9 i rækken. Ikke at det er en ”sur pligt”, tværtimod … jeg har tabt mit comic-hjerte til Holger Aue´s herlige tegninger og historier. Den første udkom i maj 2014 og det føles som var det ”i går”.
 

I anledning af denne anmeldelse, har jeg taget de foregående albums ned fra hylden og læst dem endnu engang. Med fare for at gentage mig selv (!), vil jeg sige, at man sagtens kan læse ”MOTOmania” igen og igen… jeg finder sjove detaljer i Holger Aue´s tegninger hver gang.

”MOTOmania 9” er ingen undtagelse, her er igen ”great fun” og der bliver med kærlig tuschpen gjort grin med MC-typerne. I modsætning til flere af de tidligere albums er hovedpersonerne: Anthon Andenplads, Bent Brembo, Hans Hæsblæs, Robert Røgslør og Gustav Gedestyr ikke så fremtrædende, men vises i glimt! Heldigvis…

Jeg har sagt det før og siger det gerne igen ”MOTOmania”-serien er supergod læsning/ underholdning. Jeg snupper som nævnt af og til et albummerne ned fra hylden og læser (igen) !

Jeg ved godt, at der er chancer for, at de trofaste Motorsporten.dk-læsere vil råbe ”genudsendelse” om denne anmeldelse… MEN jeg har i den grad ”ja-hatten” på, her er god underholdning og et godt MC-grin. Jeg kan på det varmeste anbefale det nyeste udslip af ”MOTOmania”.

En god gang sommerlæsning for alle MC-freaks og andre med lidt benzin i blodet. Jeg ser i øvrigt, at Forlaget Veterania har føjet flere udgivelser af ”MOTOmania” til. I starten var der planlagt 11 udgivelser (maj 2019), men i ”MOTOmania 9” er det udvidet til 13 (maj 2020)…. Det er da herligt!

MOTOmania er udkommet og kan bestilles enten hos din boghandler eller direkte fra forlaget: www.veterania.dk

Them