Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Der var trekamp i Skt. Hans weekenden på Padborg Park

Special Saloon 
05/07/18 

Der var ikke forbud mod afbrænding i det sønderjyske, så Special Saloon Car fik brændt gummi på Padborg Park.
 

Lørdagens tidstagning skulle finde sin polesitter og her kunne en af feltets klare favoritter tage pole position, nemlig Christian Siepmann i hans brølende BMW F1, og bag ham der lå der en trio af Porscher, henholdsvis Michael Bergmann, Andreas Kjærgaard og Johnny Pedersen. De var alle tre i den grad sultne, og dette måtte vise sig om det kunne bære frugt henover weekenden.

Første heat blev skudt afsted bragede afsted på en regnvåd bane som var til fare for at skulle slukke flammen i SSC, men det skulle vise sig at blive mindst ligeså spændende som de forrige weekender.
Johnny Pedersen fik en forrygende start men måtte sætte bilen af banen allerede ved start/mål, han kunne dog køre videre fra en plads som nummer 10, han ville efterfølgende ende på en 3. plads, hvilket må siges at være godkendt.

Andreas Kjærgaard skulle vise sig fra sin bedste side da han gik forbi Siepmann og dermed tog årets første sejr i sin Porsche 911 GT1. I GT-B Fortsatte Rasmus Sandvej hvor han slap og tog en flot førsteplads foran denne sæsons evige 2’er Nils Davidsen og på en tredjeplads kom Tage Nielsen, alle tre også i Porsche.
Frederik Normann var eneste ST kører dermed også sejrherre, det blev dog en 5. plads generelt, så han havde uden tvivl fået fart i maskineriet.


(Foto: HPT FOTO)

Da det blev søndag håbede alle på tørvejr, især Christian Siepmann, han håbede så meget at han holdte klar til 2. heat med slicks på, dette skulle vise sig at være fejl valg, så han måtte i sidste øjeblik skifte om til dæk med mønster i, dermed nåede desværre ikke starten og måtte derfor få en DNS.
MIchael Bergmann skulle nu vise alt hvad han kunne og gik fra en fjerde position til en etter, herefter kørte han fra alle og tog en meget overbevisende sejr i hans Porsche GT3 Cup
Johannes havde fået skub i den lille Fiat og tog weekendens førstepodieplacering i GT-B.


(Foto: HPT FOTO)

Tredje og sidste heat skulle have en vinder, her skulle der igen være fedt motorløb.
Johnny Pedersen og Michael Bergmann skulle levere herrerace, det var dog Johnny Pedersen der kom bedst ud af den og han ville dermed blive den tredje vinder i weekenden, Christian Siepmann havde igen fået slicks på, men denne gang var det knastørt på banen, så han havde denne gang valgt rigtigt, han kørte sig op som 3’er.

i GT-B vandt Graversen. foran Rasmus Sandvej, og Klaus Nielsen i sin Ginetta, som der går lidt rygter på at skulle have fået ny ejer, det bliver spændende at se om vi får to Ginettaer at se til GP Danmark-
Andreas Kjærgaard og Frederik Normann udgik begge.


(Foto: HPT FOTO)

Vi ses efter sommer til GP Danmark på Jyllandsringen.

Mads Andersen
Special Saloon Car


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 24/06/18 - Padborg Park - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her