Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

Madbull Racing viste klasse på Padborg Park

Yokohama
SuperCup 

04/07/18 
Yokohama

At Yokohama SuperCup pt. leverer noget af Danmarks mest spændende race kan der ikke sås tvivl om.
For Madbull Racings to kørere i SuperCup'en, Tino Vang Jørgensen og Lars Højris, er der også kun optimisme at spore efter klassen i weekenden den 23.-24 juni besøgte Padborg Park.
 

For Tino Vang Jørgensens vedkommende, fik han efter en noget trist start på sæsonen, endelig vist, at han hører til i toppen af feltet.

Med en P2 i tidtagningen var der lagt op til et særdeles spændende heat 1. Den halvvåde bane gjorde det dog svært at få bid i dækkene, og ”Bornholmeren” måtte falde nogle placeringer tilbage. De placeringer nåede han dog at hente ind igen, og ved løbets afslutning med blot et par omgange tilbage kæmpede han endda en god kamp om førstepladsen, men desværre blev denne forsvaret rigtigt godt. Tino kunne derfor passere målstregen på en meget tilfredsstillende andenplads.


Madbull Racing
(Foto: Morten Kimer Hansen - Kimersfoto.dk)

Heat 2 er præget af nogle gode kampe fra startplacering syv op gennem feltet. Dette heat lykkes det Tino Vang Jørgensen at slutte på en tredjeplads.

Weekendens sidste heat bød også på podieplacering. Fra start på sjettepladsen, og igen med gode og spændende kampe undervejs, lykkedes det her at slutte heatet som toér.

”Vi kørte uden succesballast denne gang, men på grund af de gode resultater, så skal vi køre med 40 kg. succesballast, når vi skal køre på Lausitzring. Men det skræmmer mig nu ikke - Jeg glæder mig helt vildt til at køre dernede.” siger Tino Vang Jørgensen.

Om end en mere ærgerlig weekend på Padborg Park for Lars Højris, er også han optimist.

Efter at have været oppe og snuse til en podieplacering, måtte han se sig overhalet, men kunne dog alligevel trække over målstregen som 4ér i første heat. Dermed lykkedes det at forsvare startpositionen, på trods af en bil som understyrede.

I heat 2 får Lars Højris en anden slags problemer. Efter en fantastisk start placerer han sig på en fjerdeplads, men kort efter bliver han ramt ind i højre side af en konkurrent, hvilket gør at han uforskyldt rammer en anden kører. Men efter blot nogle få omgange har Struerboén indtaget førstepladsen. Desværre koster en bremsefejl for enden af langsiden et ellers godt forspring, og herfra er det en kamp at holde en særdeles aggressivt kørende toér bagved. En kamp der dog også ender i, at Lars Højris bliver sendt på en snurretur, og derfor mister føringen. Heat 2 endte derfor på en, trods omstændighederne, tilfredsstillende andenplads.


Lars Højris' mekanikere fik lidt arbejde med hjem efter weekenden på Padborg Park
(Foto: Morten Kimer Hansen - Kimersfoto.dk)

Heat 3 bliver desværre heller ikke den succes, som der ellers var lagt i ovnen til. Efter nogle omgange hvor Lars Højris har presset på en forankørende, dykker han ind til en overhaling. Desværre ser den forankørende ikke at han kommer, og et sammenstød med et knækket baghjulsophæng til følge, ender beklageligvis weekenden for Lars Højris.

”Det er så ærgerligt, for bilen kørte bare godt. Jeg var måske lidt for optimistisk i den overhaling, så lidt mere tålmodighed skulle jeg nok have haft - Undskyld til Kurt Poulsen. Nu ser vi frem mod løbet i Tyskland, hvor vi forhåbentligt har fundet lidt mere i bilen. Det tror vi på” slutter Lars Højris.

At Madbull-drengene har vist format, og at vi nok skal se meget mere til dem i toppen i Yokohama SuperCup, er der ingen tvivl om.

Næste gang Yokohama SuperCup igen skal på banen er på den legendariske Lausitzring den 13.-14. juli.

Madbull Racing


Læs mere om:
  • Lars Højris Nielsen
  • Tino V. Jørgensen
  • Madbull Racing
  • Padborg Park
  • 24/06/18 - Padborg Park - Yokohama SuperCup
  •  
     

    Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: