Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Christina Nielsen på Watkins Glen: Skuffende afslutning på et stærkt løb

SportsCar
Championship 

02/07/18 

Christina Nielsen, Patrick Long og Robert Renauer sluttede på en niendeplads i årets sekstimersløb på Watkins Glen i New York. En hændelse mod slutningen af løbet snød Porsche-trioen for en potentiel fjerdeplads.
 

Hvad der kunne have været sæsonens hidtil bedste resultat blev til en skuffende niendeplads for Christina Nielsen, Patrick Long og Robert Renauer, som søndag aften, efter seks timers hård kamp, kørte deres Porsche 911 GT3 R fra Wright Motorsports forbi det ternede flag på Watkins Glen. Trioen holdt en lovende fjerdeplads i den benhårde GTD-klasse, da Patrick Long i sit sidste stint blev skubbet af banen af en konkurrent, hvilket kostede vigtige positioner.


(Foto: Ignite Media)

– Der bliver kæmpet hårdt for pointene, især i et sekstimersløb, men det er svært at acceptere, når man bliver skubbet af banen af en konkurrent, som i forvejen er en omgang bagud, lyder det fra en skuffet Christina Nielsen.


(Foto: Ignite Media)

Den danske racerkører og Porsche Selected Driver startede den seks timer lange klassiker fra en ottendeplads i GTD-klassen – og som en hyldest til den amerikanske uafhængighedsdag, som bliver fejret i den kommende uge, var den røde og hvide Porsche i bedste US-stil dekoreret med stjerner og striber. Nielsen holdt fanen højt i den spektakulære racerbil og formåede blandt andet at køre bilen fra en 15. plads til en femteplads i sit dobbeltstint.


(Foto: Ignite Media)

Christina Nielsen: Vi kørte et stærkt løb
– Det er ret tydeligt, at det indtil videre har været en udfordrende sæson for os. Men vi kæmper, og jeg synes bestemt, at vi gjorde det rigtig godt i dag. Både Patrick, Robert og jeg kørte tætte tider i vores stints, og teamet gjorde et fantastisk arbejde i pitlane, hvor de lagde en perfekt strategi. Generelt kørte vi et rigtig stærkt løb, som desværre blev afsluttet enormt ærgerligt. Heldigvis får vi en ny chance allerede i næste weekend.


(Foto: Ignite Media)

Christina Nielsen og resten af Wright Motorsports rejser nemlig direkte fra Watkins Glen til Mosport-banen, Canadian Tire Motorsport Park, i Canada, hvor næste afdeling af WeatherTech SportsCar Championship finder sted fra den 6. til den 8. juli.


(Foto: Ignite Media)

Christina Nielsen Racing


Læs mere om:
  • Christina Nielsen
  • Watkins Glen
  • 01/07/18 - Watkins Glen - SportsCar Championship
  •