Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Road Racing

Podiepladser til René Prang i Oschersleben

Road Racing 
02/07/18 

Ved Festival Italia på motorbanen i Oschersleben Tyskland, opnåede René Prang to podiepladser i roadracing, da han deltog i to løb i serien: ”Dutch Ducati Challenge”. Det blev til en 3. plads i løbet lørdag, og en flot 2. plads i søndagens løb.
 

René Prang havde først og fremmest taget turen til Oschersleben for at træne og teste den nye Ducati Panigale V4 S yderligere, men benyttede så også lejligheden til at køre med i den tyske serie: ”Dutch Ducati Challenge”.


René Prang på sin nye Ducati Panigale V4 S
(Foto: Dan Stenstrup Pedersen)

Ved tidtagningen op til løbet lørdagens løb, opnåede René Prang en startposition som nr. 4. Han kiksede starten og faldt tilbage på en 9. plads. Herfra arbejdede han sig op i feltet, og endte med at kæmpe om 2. pladsen med en anden dansker, og sin gode ven Allan Østli. Over flere omgange lå René Prang lige i baghjulet af Østli, men til sidst lykkedes det for René Prang at komme omkring Allan Østli. Desværre blev løbet flaget af, på grund af et styrt, andet sted på banen, umiddelbart efter René Prang’s overhaling. Det endelige resultat af løbet blev afgjort ved stillingen i den sidste hele kørte omgang, hvorved René Prang måtte tage til takke med 3. pladsen. Til gengæld kørte René Prang løbets hurtigste omgang.


René Prang på podiet efter søndagens løb, med Jost Van Thiel øverst og Allan Østli på tredje pladsen

Søndagens løb var næsten en gentagelse af lørdagens løb mellem Allan Østli og René Prang, blot endte dysten med omvendt fortegn. Igen startede René i fjerde startposition og kom af sted som nr. 3, men blev overhalet af nogle modstandere og faldt ned på 7. pladsen, hvorfra han over et par omgange vendte tilbage til dysten med Allan Østli om 2. og 3. pladsen. Efter flere angreb lykkedes det ham, kort før mål, at passere Allan Østli og indtage 2. pladsen i løbet.

Begge løb blev vundet af hollandske Jost van Thiel.

René Prang er rigtig godt tilfreds med weekendens resultater, ikke mindst fordi det gennem flere småjusteringer af sin Ducati Panigale V4S, er lykkedes ham at få mere fart på roadraceren.

Erling Prang


Læs mere om:
  • René Prang
  •