Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Copenhagen Historic Grand Prix

Cykelløb på Bellahøj ved Copenhagen Historic Grand Prix

CHGP 
30/06/18 

CHGPDet bliver ikke kun de firehjulede historiske racerbiler, som får mulighed for at boltre sig på asfalten til Copenhagen Historic Grand Prix, som afholdes første weekend i august. Fredag aften efter de indledende træningssessioner er overstået, overlader racerbilerne Bellahøj Park til et stort felt af cykelryttere, og brede racerdæk og motoriserede hestekræfter byttes for en stund ud med tynde cykeldæk og gode ben.
 

Det er Arbejdernes Bicykle Club (ABC), som i samarbejde med Copenhagen Historic Grand Prix byder velkommen til cykelgadeløb på Bellahøj i København.
Løbet er åbent for A-, B- og U19-ryttere samt (af ABC) inviterede ryttere. Der køres i ét samlet felt, med flotte pengepræmier til de tre podieplaceringer.

”Vi skaber en unik københavnerbegivenhed, og helt speciel oplevelse for rytterne ved at køre på en til formålet anlagt racerbane, der er 100% lukket for øvrig trafik,” lyder det fra bestyrelsen i ABC.

ABC’s Cykel-Grand Prix 2018 har start og mål på Hulgårdsvej ud for Grøndal MultiCenter, og der køres 50 minutter plus 1 omgang. Ruten er præcis den samme rundstrækning, som de mange racerbiler lørdag og søndag vil køre på Bellahøj Park, hvor en omgang er ca. 2,3 kilometer lang.

Direktør for Copenhagen Historic Grand Prix udtaler: ”Vi er stolte af at kunne præsentere cykelløb på et meget højt niveau, og vi forventer et topmotiveret felt. Vi har de seneste par år sonderet terrænet for at anvende vores racerbane til andet end væddeløb med historiske racerbiler. Med ABC’s cykelløb føler vi, at vi tager et nyt og spændende initiativ, og viser hvor mange muligheder, et arrangement som Copenhagen Historic Grand Prix bringer til Hovedstanden.”

Tilmelding til løbet foregår via DCU’s hjemmeside: cyklingdanmark.dk/tilmelding

Copenhagen Historic Grand Prix


Læs mere om:
  • Bellahøj (Gadeløb)
  • 05/08/18 - Bellahøj (Gadeløb) - CHGP
  •      ASETEK SIMSPORTS