Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Christina Nielsen efter Le Mans: Klar til sekstimersløb i New York

SportsCar
Championship 

27/06/18 

To uger efter deltagelsen i 24-timers Le Mans gør Christina Nielsen sig klar til det berømte sekstimersløb på Watkins Glen, New York.
Der er dømt alt andet end sommerferie for Christina Nielsen, som efter en travl uge på Le Mans nu gør sig klar til et andet stort langdistanceløb. Den danske racerkører og Porsche Selected Driver, Christina Nielsen, stiller den kommende weekend op til sekstimersløbet på Watkins Glen, New York, for sit amerikanske team, Wright Motorsports.
 


(Foto: Ignite Media)

– Watkins Glen er et af mine favoritløb i sæsonen. Ikke mindst på grund af banen, som er en klassisk amerikansk racerbane med et fantastisk flow og hårde konsekvenser, hvis du laver fejl. Det er en hurtig bane, især efter den fik ny asfalt for to år siden, og jeg har haft nogle rigtig gode løb her, lyder det fra Christina Nielsen.

Den 26-årige racerkører vandt det seks timer lange løb i 2016, og i år bliver første gang, hun skal forsøge at erobre sejrspokalen i en Porsche. Løbet på Watkins Glen er femte afdeling af det amerikanske WeatherTech SportsCar Championship, og det er samtidig tredje afdeling af det fire løb lange Tequila Patrón North American Endurance Championship. Det er dermed mange point på spil for Christina Nielsen, som skal dele bilen med sin faste makker i IMSA-serien, Patrick Long, samt tyske Robert Renauer.


(Foto: Ignite Media)

Direkte til Canada
Det er en travl periode for Christina Nielsen, som dagen før den officielle Le Mans-test deltog i gadeløbet på Belle Island i Detroit. Herefter fulgte to uger med forberedelser til den franske 24-timersklassiker, som nu følges op af et sekstimersløb i staten New York. Så snart dette er overstået, rejser danskeren til Canada, hvor sjette afdeling af IMSA-mesterskabet finder sted allerede i næste weekend på Mosport-banen.

– Jeps, der er run på lige nu, men vi er heldigvis nogle, der elsker at køre ræs! Det bliver fedt at komme tilbage til mit amerikanske team og vende fokus mod kampen i IMSA-serien, lyder det fra Christina Nielsen, som både i 2016 og 2017 vandt det amerikanske sportsvognsmesterskab i GTD-klassen.


(Foto: Ignite Media)

Tidsplan - Sahlen's Six Hours of the Glen - Watkins Glen

Fredag 29. juni
Kl. 10.25 (16.25) – Træning #1 (60 min)
Kl. 14.50 (20.50) – Træning #2 (60 min)

Lørdag 30. juni
Kl. 08.00 (14.00) – Træning #3 (60 min)
Kl. 12.00 (18.00) – Kvalifikation (15 min)

Søndag 1. juli
Kl. 08.00 (14.00) Warm-up (20 min)
Kl. 09.45 (15.45) RACE (6 timer)

How to watch!
Livetiming, resultater og anden information uploades løbende på imsa.com. Fans udenfor USA kan desuden følge sæsonens løb LIVE online.


(Foto: Ignite Media)

Christina Nielsen Racing


Læs mere om:
  • Christina Nielsen
  • Watkins Glen
  • 01/07/18 - Watkins Glen - SportsCar Championship
  •