Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross

Tæt kamp om de vigtige point i Supernational klassen

Rallycross 
26/06/18 

Efter en uheldig lodtrækning, skal Peder ud i første heat. Men han kommer godt fra start og vinder heatet, samt får den 3. hurtigste tid i hans klasse.
I andet heat kommer Peder ligeledes godt fra start, men igennem jokeren har Peder for meget fart på og holder pludselig bare helt stille. Dog kommer Peder hurtigt i gang igen, og får hentet godt ind på konkurrenterne.
 


(Foto: Hoffmann Foto)

Dette mente Peder dog ikke skulle gentages, så han valgte istedet at sætte den hurtigste tid af alle i tredje heat. Men da Peder kommer ud i depotet synes han at volvo’en lyder underlig, og efter nærmere undersøgelse finder han ud af, at bagtøjet er gået løs. Dette bliver svejset sammen, i håb om at det kan holde resten af dagen, dog med lidt skævheder i bagtøjet.

Peder bliver klar til 4. heat, hvor han kommer ud som nummer 2. Men efter et taktisk valg af tidspunkt for jokeren, kommer Peder først over målstregen.


(Foto: Hoffmann Foto)

For første gang i meget lang tid er der deltagere nok til, at Supernational skal køre en semifinale. Her holder Peder i forreste startrække, lige ved siden af Morten Schnack, ligeledes i en baghjulstrukket Volvo. Peder og Morten kæmper side om side for at komme først i mål og Peder tager igen jokeren på det rigtige tidspunkt, og kommer foran Morten, dog kan Peder se i bakspejlet, at Morten må udgå af semifinalen med en knækket støddæmper.

I finalen holder Peder igen i forreste startrække. Her er virkelig kamp om pladserne. Kenneth Konge i hans hurtige BMW, har sat nogle af weekendens hurtigste tider og Peder skal ha gassen i bund for at følge med. Peder ender på en meget flot 2. plads. Lige efter den lidt hurtigere Kenneth Konge.


(Foto: Hoffmann Foto)

Det har været en rigtig god weekend, med en masse vigtige DM point med hjem på kontoen.

Nu skal teamet hjem og tjekke op på Volvo’ens bagtøj, og se hvad der skal til for at få det rettet op, inden næste løb som er den traditionsrige Motorsportsfestival, også kaldet “3-dags-løbet” på Ørndalsbanen ved Sæby i uge 30. Foto af Hoffmann Foto

Peder T. Rallycross Team
Majken Langhoff