Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Kevin-sejr skabt i værkstedet

Supertourisme 
17/06/18 

Kevin Verner har vist, at han ikke alene kan køre stærkt. Han er også kendt for at køre sikkert, og han gennemførte 2017-sæsonen stort set uden en skramme på supertourisme-raceren med nr. 512. Men i lørdagens 1. heat i OK MOBIL 1 DST på Rudskogen blev han ramt i et sammenstød, og det gav buler. Det betød overarbejde for det lille team i værkstedet, og det var et arbejde, der blev belønnet i søndagens 2. heat i superklassen.
 

Kevin Verner kom flot fra start, og allerede efter første sving var han i spidsen. Han kørte sig til et sikkert forspring, og hans førsteplads var aldrig i fare. En suveræn Kevin Verner.

- Jeg fik en supergod start, og så var det bare at køre den hjem, sagde Kevin Verner til norsk tv efter sejren.

Lørdagens heatvinder i OK MOBIL 1 DST, Michelle Gatting, viste igen, at hun befinder sig godt på den norske bane. Hun blev 2’er i heatet, og det lignede længe en sikker placering, men på den sidste omgang kom Martin Andersen virkelig tæt på.

Hans 3. plads var også resultatet af godt værkstedsarbejde. Hans motor stod af allerede i den indledende kvalifikation i går. Fra Fyn lykkedes det at fragte en ny motor til Rudskogen, og natarbejdet blev altså belønnet med en topplacering.

Løbet blev også en god oplevelse for Kevin Rossel. Han blev klemt i et sammenstød lørdag, og hans lånte Peter Christensen-bil kunne ikke fortsætte. Men også her lykkedes det mekanikerne at gøre bilen klar igen, og Rossel kom ind på en 4. plads. Dermed fik han sat værdifulde points ind på mesterskabskontoen.

Det gjorde Frederik Nymark ikke. I lighed med Rossel blev han stoppet i sammenstødet i gårsdagens 1. heat, og i søndagens formiddagsløb holdt han pludselig med front i den forkerte retning, og kort efter måtte han parkere sin bil ude i rabatten og gå tilbage til pitten.

Både Ole Petersen og Casper Røes snurrede rundt og tabte værdifulde placeringer, og hverken Ole Petersen som nr. 8 og Casper Røes som nr. 9 kunne være tilfredse med deres placeringer.

Det kan Anders Elkjær med sin 5. plads. DST-debutanten med en fortid i Legend-klassen befinder sig godt på den store bane i Norge.

Søndagens finale i OK MOBIL 1 DST køres med start allerede kl. 13.00. Og nu er det mekanikerne i Nymark Racing, der får travlt, hvis det skal lykkes at få Frederik Nymark med i finalen.

Poul Erik Thomsen


Læs mere om:
  • Rudskogen Motorsenter
  • 17/06/18 - Rudskogen Motorsenter - Supertourisme
  •