Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Den sad lige som den skulle for Nymark

Supertourisme 
16/06/18 

Han sagde det selv meget rammende og med et stort smil: ”Den sad lige som den skulle”. Med den hidtil hurtigste tid på Rudskogen i Norge for en supertourisme-racer kom Frederik Nymark banen rundt i 1.25.759. Han kunne køre i pit og derfra følge en resultattavle, hvor ingen af de øvrige i OK MOBIL 1 DST-feltet kom op over Frederik Nymark.
 

Heller ikke Kevin Verner, selv om han i første omgang var den hurtigste. Han sluttede som nr. 2 i kvalifikationen med tiden 1.26.173. Og heller ikke 17-årige Casper Røes kom under Nymarks fantomtid. Han viste dig med tredje hurtigste tid, 1.26.331, at han kan være med helt fremme i denne weekend på norsk fjeldgrund.

For Frederik Nymark var de 25 points, han kunne sætte ind på sin mesterskabskonto, ikke blot en personlig succes som kører. Han kunne også smile begejstret som teamejer, for endelig fik Nymark Racing - ud over chefen selv - endnu en kører med i top-8.

Lasse Poulsen havde fået ny motor i sin bil, og den er tilsyneladende god. Han kørte i 8. bedste tid, og dermed er det Lasse Poulsen, der starter fra pole position i det 1. heat, der køres senere på dagen.

Panik og skuffelse gik forud for kvalifikationen i OK MOBIL 1 DST i Norge. Den førende i serien, Kevin Rossel, holdt ufrivilligt stille under morgentræningen med en motor, der var eksploderet. Han har fået tilladelse til at stille op i Peter Christensens bil, men han var dog udelukket fra kvalifikationen, og han starter sidst i 1. heat.


Martin Andersens crew arbejder på ny motor

Og skuffelse stod malet i ansigterne på kører og teamfolk, da Martin Andersen - efter at have været næsthurtigst i den indledende kvalifikation - kom tilbage i pit på et lad med en ødelagt motor, og Martin Andersen kom ikke med i den afgørende kvalifikation. Spørgsmålet er, om han når at få bilen klar til 1. heat, der køres i dag 16.30.

Poul Erik Thomsen


Læs mere om:
  • Rudskogen Motorsenter
  • 17/06/18 - Rudskogen Motorsenter - Supertourisme
  •