Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Rossel går efter sommerferie på førstepladsen

Supertourisme 
16/06/18 

Når DST-serien i weekenden tørner ud på den norske bane Rudskogen, er det Kevin Rossel, der er i front i den samlede stilling.
Den placering går han benhårdt efter at beholde i et lynhurtigt felt.
 

Fra første afdeling har Kevin Rossel fra SCANVIEW Racing Team sat sig på førstepladsen, og der er han da også at finde, inden det går løs på Rudskogen-banen i Norge. Konkurrenterne lurer stadig lige bagved, og det kommer til at kræve sit for at holde dem fra døren, men køreren fra Vejle har et klart mål med weekenden.

- Jeg går helt klart efter at holde fast i førstepladsen, for det er bare sjovest at føre, og sommerferien bliver lidt bedre, hvis jeg holder placeringen. Det handler om, at vi skal blive ved med at sætte point ind, som vi har gjort i starten af sæsonen, og jeg har en god fornemmelse. SCANVIEW Racing Team har fået en flyvende start, for vi er gode, når det går løs, og jeg har ro i maven. Jeg ved, at jeg kan køre stærkt på den her bane, og så er det kun lige med vejret, men det er ens for alle, fastslår Kevin Rossel, der glæder sig til endnu en weekend, hvor styrken i det spændende DST-felt kan komme til udtryk.

- Vi kommer til en bane, der er lidt anderledes end dem derhjemme, og jeg har selvfølgelig fokus på dem, der er tættest på mig i stillingen, men det er bare en vild serie, hvor der ikke er nogen langsomme biler. Du ved aldrig, hvem der kommer susende, og det bliver igen spændende at se forholdet mellem Turbo og V6. Heroppe forventer jeg primært, at folk som Ole Petersen, Michelle Gatting og Frederik Nymark samt måske Casper Røes vil køre stærkt, men der er mange andre, som også vil blande sig, og derfor gælder det om at holde hovedet koldt, så vi kan holde fast i førstepladsen, slutter Kevin Rossel, der fører DST-serien med 138 point, og dermed har han på nuværende tidspunkt syv point ned til nærmeste konkurrent.

Dyhr Media


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Rudskogen Motorsenter
  • 17/06/18 - Rudskogen Motorsenter - Supertourisme
  •