Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Nymark firkløveret er klar

Supertourisme 
15/06/18 

Nymark Racing har forberedt sig i god tid og er ankommet på Rudskogen i Norge. Alle fire kørere er tændt og klar til at hente point til deres mesterskaber. Det kan måske blive nemmere end man har forventet, set i lyset af at flere i teamet har erfaring på banen.
 

Frederik Nymark ligger i øjeblikket nummer fem i mesterskabet. Det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende og derfor vil han kæmpe for at hente mange point i weekenden. Frederik har lidt at leve op til, for han har tidligere vundet løb på banen.


Frederik Nymark.
(Foto: Motorsporten.dk)

Lasse Poulsen var onsdag ude at teste med sin bil. Han har fået en ny motor som skulle køres til, testen er forløbet godt, så både bilen og Lasse er klar til at lære Rudskogen nærmere at kende. Lasse ligger i øjeblikket nummer fire i AM mesterskabet .


Lasse Poulsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Kristian Thorsen ligger inden weekenden som nummer to i AM mesterskabet. Han har tidligere prøvet kræfter med den norske bane. Han deltog sidste år på Rudskogen, så han kommer til weekenden med noget erfaring i rygsækken.


Kristian Thorsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Louise Frost har modsat de tre drenge haft lidt ekstra køretid i sin bil. Hun havde en yderst imponerende weekend i Special Saloon Car klassen, da hun var på Jyllandsringen for et par uger siden. Louise ligger nummer fem i AM mesterskabet. Hun har også kendskab til den norske bane, da hun sidste år vandt sin klasse i DEC 6 timers løbet sidste år.


Louise Frost i Special Saloon Car klassen på Jyllandsringen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Alle fire kørere glæder sig til at weekenden kommer i gang og de er alle godt forberedte til opgaven. Med resten af teamet fra Nymark Racing i ryggen, skal man forvente en stor point høst til teamet.


Kristian Thorsen, Lasse Poulsen og Louise Frost.
(Foto: Motorsporten.dk)

Vejret kan dog blive en drillende faktor i weekenden. Ingen af kørerne har prøvet at køre på banen i regnvejr og der er netop lovet regn om søndagen, så det kan vise sig at blive en ganske spændende weekend.

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Kristian Thorsen
  • Lasse Poulsen
  • Louise Frost
  • Nymark Racing
  • Rudskogen Motorsenter
  • 17/06/18 - Rudskogen Motorsenter - Supertourisme
  •