Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - Motorstumper

Job & handel 
14/06/18 

 
 
 

Jeg har lidt specielle motorstumper til xu10j4 Peugeot/Citroen PSA motorer til salg

Krumtap 98mm slaglængde- spec. motorsport- let og stærk- ny slebet (ingana cyl.service) med nye lejer. 7000 kr.

Jeg har følgende som kan bruges til at lave motor om til ca 2,3 ltr. med høj kompression - PEC plejlstænger med arp bolte, kørt ca 50km- NYE Mahle stempler fra en 2,3 duratec motor 87,5mm - 96mm krumtap fra en dw12 motor (fin stand). Komplet motor xu10j4rs med hul i stempel men med knaster fra westspeed og mekaniske løftere- sintermetal kobling og lettet-afbalanceret svinghjul. Underdrive remhjul i alu. -30% på krumtap så servo, generator ikke kører så hurtigt. Btcc kopi indsugningsmanifold med bedre flow og en alm.306 GTI udst. manifold i flot stand uden revner. Ny vandpumpe-tandrem. Pris samlet. for motor og stumper 8000 kr. sælges KUN samlet. Kan sende flere billeder hvis det ønskes.

Ligger i Hørsholm, ved interesse ring 26281090 eller mail. f.malchau@hotmail.com

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.
Er din virksomhed klar til robotter?