Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Ung oldboy viser Legend-klasse

Legend Car 
15/06/18 

Han skriver selv på sin hjemmeside, at han er en ung mand fra 1970. Årstallet afslører dog, at sjællænderen Henrik Vejen fra Tune er en oldboy i OK MOBIL 1 LEGEND, men den ungdommelige lyst til at køre stærkt har han ikke mistet med alderen. Det viste Henrik Vejen på Sturup Raceway i Sverige.
 

I kvalifikationen kørte Henrik Vejen den hurtigste omgang. Imponerende, for det var altså kørere som Michael S. Christensen, Grindsted, Lars Ebbesen, Varde, og Mirza Ahmetagic, Randers, han holdt bag sig.

Hurtigste mand i kvalifikationen skal starte som nr. 20 i 1. heat. Det var betingelserne for Henrik Vejen, men den suverænt førende kører i oldboys-klassen i OK MOBIL 1 LEGEND var allerede godt på vej frem i feltet, da han blev ramt af to andre på afveje. Henrik Vejen blev sendt ud i sandet med en stærkt beskadiget bil.

Heat 1 blev vundet af Lars Ebbesen, der altså fortsætter med at imponere i denne sæson. Han havde Mads Pedersen og Michael S. Christensen lige efter sig.

Henrik Vejens bil nåede ikke at blive klar til 2. heat, der blev vundet af Michael S. Christensen med Lars Ebbesen lige efter sig.

Den unge oldboy var klar til finalen, hvor han dog skulle starte bagerst i feltet. Alligevel stod der Henrik Vejen ud for 3. pladsen, da det ternede flag blev vist. Igen var løbet en duel mellem de toprivaler med Grindsted-køreren foran Varde-Legend’en, og med sejren udbyggede Michael S. Christensen sin føring i Legend-mesterskabet.

Mirza Ahmetagic er sjældent helt i front, når de hurtigste kører over målstregen, men han er konstant med i toppen, og det placerer køreren fra Randers som nr. 3 i serien.

Henrik Vejen har sat kurs mod mesterskabet i oldboys-klassen og synes urørlig.

Poul Erik Thomsen


Læs mere om:
  • Sturup Raceway
  • 10/06/18 - Sturup Raceway - Legend Car
  •