Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Superbike - DK

René Prang i hård konkurrence ved Sæsonpremieren i Danish Superbike

Superbike - DK 
13/06/18 

René Prang fik skarp konkurrence ved sæsonpremieren på Ring Djursland, da første afdeling i DM for den nye eliteklasse i dansk roadracing: ”Danish Superbike” blev kørt d. 9. og 10. juni.
 


(Foto: David M. Bodlak)

René Prang har haft et hektisk forår med at gøre en helt ny Ducati Panigale V4 S klar til sæsonpremieren. Han har dårligt haft tid til at træne og teste maskinen inden løbet på Ring Djursland. Har var derfor også indstillet på at det ville blive overordentlig svært at gøre sig gældende helt i toppen, men en placering indenfor top 5, mente han ville være realistisk. Sådan skulle det ikke helt gå. En række af de øvrige kørere har dels kørt en del i vintermånederne, og dels startet tidlig på året med træning, og kørt løb i europæiske serier hen over foråret, og derfor har fået kørt maskinerne ind og fået noget race og konkurrence ind i kroppen de sidste måneder. Når det er sagt har René Prang kun ros til overs for sine konkurrenter og deres indsats.


(Foto: David M. Bodlak)

Weekendens afdeling af DM i Danish Superbike, blev afviklet med 3 løb. I lørdagens tidtagning opnåede René Prang en startposition som nr. 4, efter Simon Tirsgaard, Steven Tirsgaard og Mathias Poulsen, men måtte tage til takke med en 6. plads i løbet, med de tre førnævnte på de tre første pladser. Søndag startede han i 7. startposition, og kørte igen over målstregen som nr. 6.

Før det sidste løb søndag begyndte det at regne. René Prang er normalt godt kørende i regnvejr, men det viste sig at de nærmeste konkurrenter også har lært at køre i regnvejr. René Prang var på en 5 plads og på jagt efter 4. pladsen, da løbet blev afbrudt på grund af styrt. Der blev en ny start med kun 4 omgange tilbage. René Prang kom i sidste sving forbi Steven Tirsgaard, men ramte et for højt gear ud af kurven, og måtte se sig slået over målstregen og endte på endnu en 6. plads. Regnvejret vendte op og ned på de øvrige placeringer idet Allan Horward blev sikker vinder med Mathias Poulsen nr. 2, Erik Thomsen nr. 3 samt Simon Tirsgaard og Steven Tirsgaard på 4. og 5. pladsen.


Rene Prang #13 og Ulrik Døssing #93
(Foto: David M. Bodlak)

2. afdeling af Danish Superbike, bliver kørt d. 25. & 26. august på Jyllandsringen.

Erling Prang


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • Ring Djursland
  • 10/06/18 - Ring Djursland - Superbike - DK
  •