Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Sjællandsmesterskabet (SM) 2018, 3 (5) - 9. juni 2018.

Go Kart 
13/06/18 

Det var et super godt løb i super godt vejr. BGK deltog jo i to klasser Cadett Mini og Cadett Junior i Sjællandsmesterskabet 2018 for de nationale klasser (Cadett Mini, Cadett Junior, DASU Junior, DASU Senior og DASU KZ).
 


(Foto: Dr. K - BGK)

I Cadett Mini var der ialt 16 kørere og BGK havde 5 kørere med 5 seje BGK'erne i Cadett Mini: Romeo Haagh, Oliver Honoré, Oliver Fodor Rasmussen, Oliver Bøhrns Larsen og William Willaume Li Andreasen - Alle har kørt super flotte. BGK'eren Oliver Bøhrns Larsen var 0,088 sek. fra en sejr i finalen og sluttede dermed som nr. 2. - Flot kørt & Tillykke.

I Cadett Junior var der 18 kørere og BGK havde 2 kørere med, nemlig Karl Birkebaek og Christian Dannemand Jørgensen. Karl Birkebæk var så tæt på en podieplads – men sluttede på en flot 4. plads. Christian Dannemand Jørgensen var med i en midtegruppe med 6 kørere, hvor de viste mange flotte og tætte dueller i løbet og de blev roste af løbsledelsen for flot og fair kørsel.

Næste gang BGK'erne skal i aktion i forbindelse med SM-2018, er på Roskilde Racing Center i ultimo august 2018.