Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Gersager & Møller tog femtepladsen i tæt klasseopgør

DM Rally 
13/06/18 

Med en femteplads i klassen og en slutplacering som nummer 13 i generalklassementet fik Marco Gersager, Rødovre/Tune og Carina Møller, Herlev, i weekendens DM-rally på Djursland atter fart i hjulene efter en ufrivillig pause i deres samarbejde.
 

Hurtigt i ”Race mode“
- Det var godt at komme i aktion igen, selvom vi tog det lidt med ro i starten. Men allerede efter det første par hastighedsprøver var vi i ”race mode“, og derefter blev det kun bedre, berettede Marco Gersager efter det godt 235 kilometer lange Djurs Rally, der blev afviklet omkring Kolind på Djursland.


Marco Gersager og Carina Møller i deres Opel ADAM på en af de mange hurtige og udfordrende grusveje i Djurs Rally
(Foto: MD/autoMOTIV - specialpress@gmail.com)

Til sidste meter af DM-turneringen
- For mig stod det hurtigt klart, at jeg skal ud at køre noget mere, og agter i alle tilfælde at stille til start også i de to sidste DM-runder i efteråret. Derudover må det vise sig, hvad der ellers kan blive af kørsel, tilføjede han.


(Foto: MD/autoMOTIV - specialpress@gmail.com)

I Djurs Rally var han og Carina Møller konfronteret med nogle af feltets hurtigste, bl.a. Rasmus Sørensen og Heidi Knudsen, Stenløse/Egtved, der i deres Peugeot 208 R2 sluttede som klassevindere og besatte andenpladsen i generalklassementet.


Carina Møller og Marco Gersager i en pause undervejs i løbet, da der blev tid til lidt frokost og hyggesnak, mens servicefolkene gjorde bilen klar til næste etape
(Foto: MD/autoMOTIV - specialpress@gmail.com)

Ingen promenadekørsel
62 biler startede fra sports- og kulturcentret Kolind+, men inden løbet efter ni hastighedsprøver blev flaget af i Kolind, var 26 biler udgået. Djursland-rallyet var ikke just promenadekørsel, men en stribe seriøse og yderst krævende hastighedsprøver på snoede og toppede biveje og henimod halvdelen af disse på grus, hvilket flere havde problemer med.


(Foto: MD/autoMOTIV - specialpress@gmail.com)

I deres kompakte Opel ADAM klarede Marco Gersager og Carina Møller udfordringerne, som altså ikke kun blev et træningsløb, men for Marco Gersager førte til en beslutning om at fortsætte til den sidste meter i DM-turneringen 2018.


(Foto: MD/autoMOTIV - specialpress@gmail.com)

Morten Dam - autoMOTIV/specialpress

Læs mere om:
 • Carina V. Møller
 • Marco Gersager
 • Kolind
 • 18/06/09 - Kolind - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     Er din virksomhed klar til robotter?