Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Regnvejret drillede i Heat 1

DTC 
10/06/18 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipFra sol til regn på kort tid ændrede i det setup, som de enkelte teams havde klargjort, da de trillede i pitten med bilerne. Faktisk holdt alle biler klar til start, da de blev kaldt i pit for at skifte til regnvejrsdæk.
 

Det viste sig at være en rigtig beslutning, for regnen silede ned over Ring Djursland under hele heatet.

Med nye dæk holdt kørerne igen klar til start, og bedst gik det for Kasper H. Jensen, som havde pole position. Han fik hurtigt skabt et hul til Lasse Sørensen og Dennis Lind, som kæmpede om anden- og tredjepladsen. En kamp, som Dennis Lind måtte trække sig fra, da han fik motorproblemer og måtte køre i pit med en rygende bil.

Med Dennis Linds fravær indtog Frederik Schandorff tredjepladsen efter Kasper H. Jensen som etter og Lasse Sørensen som toer, og denne stilling holdt i mål.

Michael Markussen, som med et flot resultat i Aarhus er løbets førende kører, kørte sig fra en 12. plads til en 8. plads. Det betyder, at han starter pole position i Heat 2, idet stillingen vendes på hovedet for top 8.

FDM-DTC Motorsport


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 10/06/18 - Ring Djursland - DTC
  • DTC weekend - Løb 1
  •