Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Jan Magnussens mesterskabschancer i DTC er forsvundet i fransk bureaukrati.

DTC 
08/06/18 

DTC - Danish Thundersport Championship-“Jeg er naturligvis dybt skuffet over situationen, udtaler Jan Magnussen. Men der er bare ikke noget at gøre. Le Mans-organisationen er ikke til at rokke med, og det må jeg så acceptere. Desværre betyder det at jeg hermed har udspillet min chance for at vinde mesterskabet i DTC. Det er ikke muligt at klare nu, specielt efter problemerne i Aarhus.”
 


Sådan får man desværre ikke Jan Magnussen at se i weekenden, men han garanterer at han nok skal tage sin del af sejrene i sæsonen.
(Foto: Magnussen Racing Experience)

Jan Magnussen har dog et klart budskab til sine konkurrenter.

-“Nu kommer jeg så til at gå 100 % efter sejren når jeg kører DTC. Jeg vil have sølvtøj med hjem hver eneste gang, og det her motiverer mig bare endnu mere til at give de andre baghjul.”

På spørgsmålet om hvad han forventer sig af teamet i den kommende weekend, udtaler Jan:

-“På teamets vegne glæder jeg mig over at vi nu har fået renoveret motoren i Nicklas’ bil, og at Markussen ser rigtig skarp ud. Så det bliver to topmotiverede kørere, der indtager Ring Djursland i morgen.”

Der er fuldt program i teamet
Det bliver også spændende at se hvordan Brad Dias og Frederik Kikkenborg i Formel 4, klarer weekenden. De har begge blikket stift rettet mod podiet efter en lidt svær start. Frederik går efter at forsvare sin topplacering i rookie-mesterskabet, og Brad har bare lyst til at vise at der er meget mere i ham. Jesper Blom i Special Saloon Car viste jo på Jyllandsringen at han er en der kan køre rigtig stærkt, så mon ikke han er at finde på podiet i løbet af weekenden?!

Magnussen Racing Experience glæder sig til at byde fans, venner og forretningsforbindelser velkommen på Ring Djursland

Magnussen Racing Experience


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Magnussen Racing Experience
  • Ring Djursland
  • 10/06/18 - Ring Djursland - DTC
  •