Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC GT Masters

Nicolai Sylvest: ”Østrig er næste stop”

ADAC GT
Masters 

07/06/18 

I denne weekend er Nicolai Sylvest draget til Østrig for at deltage i den tredje af årets i alt syv afdelinger af den tyske ADAC GT Masters-serie. Sammen med Kim-Louis Schramm skal han atter køre i en af Team Zakspeed BKK Mobil Oil Racings to Mercedes AMG GT3-modeller.
 

”Jeg glæder mig til at komme tilbage bag rattet, og jeg glæder mig også til igen at skulle køre på Red Bull Ring,” siger den 20-årige racerkører fra Jægerspris. ”Den bane har jeg kørt flere gange på. Første gang i Formel 3 for en del år siden, men også sidste år havde jeg et løb på banen for mit nuværende team.”


Nicolai Sylvest er klar til race på Red Bull Ring

I årets to første afdelinger er det ikke gået så godt for Kim-Louis Schramm og Nicolai Sylvest, der kæmper med om mesterskabet for juniorkørere.

”Det er desværre kun blevet til point i et af de fire løb på grund af uheld, der bl.a. har været forårsaget af andre, men vi skulle denne gang gerne være i stand til at vise, at det ikke kun er i træningerne og testene, at vi kan være med fremme,” siger den Team Danmark-støttede Nicolai Sylvest.

Løbene i ADAC GT Master kan streames live på adac-gt-masters.de.

Sylvest Motorsport


Læs mere om:
  • Red Bull Ring
  • 10/06/18 - Red Bull Ring - ADAC GT Masters
  •