Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Øresundsmesterskabet 2018, 2. & 3. Juni 2018

Go Kart 
06/06/18 

Over 200 gokartkørere fra Danmark og Sverige dysterede i weekenden i Øresundsmesterskabt 2018 på banen Lockarp ved Malmø og vejret var super godt begge dage.
BGK deltog med 14 kørere i 4 klasser: Cadett Mini, Cadett Junior/Junior 60, OK Junior og KZ2.
 

I klassen Cadett Mini var det verdens-præmie at Cadett Mini’er fra Danmark optrådte i et mesterskabsløb udenfor Danmark. BGK’eren Romeo Haagh kørte en super flot prefinale og en kontrolleret finale til en 2. plads – Super flot kørt!


(Foto: Dr. K BGK)

I klassen Cadett Junior/Junior 60 var med et stort felt på hele 33 deltagere med masser af overhalinger og Danmark fik 5 kørere i Top 10 i finalen.

De danske kørere i OK Junior, hvor det var 24 kørere i feltet, gjorde det også rigtig flot. BGK’eren Emil Tanggaard kørte hurtigste tid tidstagningen.


(Foto: Dr. K BGK)

I finalen kørte hhv. BGK’eren William Wulf en flot 2. plads hjem og BGK’eren Emil Tanggaard en flot 3. plads hjem. Både William Wulf og Emil Tanggaard var med i mange tætte og hårde dueller med svenske kørere – Spændende race i alle heats.

I klassen KZ2 udgik desværre begge BGK’erne i finalen pga. Karting accidents.

BGK, Khanh Phi Thai