Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Citroën DS3 Cup

Djursland venter MF-Racing

Citroen DS3 Cup 
07/06/18 

Det bliver ikke tættere på hjemmet for Mads Hedegaard Frederiksen, når den anden afdeling af Citroen DS3 Cup skal køres på Ring Djursland.
Banen ligger små 30 minutters kørsel fra MF-Racings base i Skødstrup, hvilket er ren luksus i forhold til de to efterfølgende weekender, der ligger i henholdsvis Norge og Sverige.
 

Åbningsløbet på FDM Jyllandsringen for en måned siden var en god sæsonstart fra den unge kører.

Bilen drillede lidt i træningen og kvalifikationen, men holdet fik ændret opsætningen til løbene, og det gav med det samme pote. En 5. plads i heat 1, og en forbedring til en andenplads i heat 2, gør at Mads aktuelt indtager 3. pladsen i Mesterskabet, blot et enkelt point fra andenpladsen.


(Foto: JJ Media)

Historisk set har Ring Djursland lagt rigtig godt til Mads. I 2016 vandt han samtlige 4 heats som blev kørt på banen henover sæsonen, så han har vist farten på den kuperede bane.

Ligesom åbningsløbet, tyder denne weekend også på at blive en varm affære, men holdet fandt en god opsætning på bilen til det varme vejr, der forhåbentlig også kan fungere på Ring Djursland.

Og så er det noget sjovere at køre racerløb i tørvejr end regnvejr – især for publikum.

Men uanset vejret, så er den mørkeblå Citroen DS3 Cup racer med nummer 44 i ruden klar til at indtage den lokale bane.

Holdet håber at se mange folk kigge forbi teltet i løbet af weekenden. Skulle du være forhindret, så kan man følge Kvalifikationen lørdag via livestream på youtube.com/DanishThundersport, mens søndagen sendes direkte på TV2 Play fra 12.00 til 17.00, og efterfølgende forskudt på TV2 Sport fra klokken 17.35.


(Foto: JJ Media)

Tidsplanen for den første weekend lyder som følger (ret til ændringer forbeholdes):

Lørdag
Træning 08:30
Kvalifikation 11:55

Søndag
Løb 1 13:20
Løb 2 16:00

MF-RACING

JJ Media


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 10/06/18 - Ring Djursland - Citroen DS3 Cup
  •