Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SOLGT - Ford 2,0 Pinto Motor

Job & handel 
05/06/18 

 
 
 

1 stk. Ford 2,0 Pinto Motor

Komplet renoveret og bygget for ca. 5-6 år siden og har aldrig kørt siden, motoren er dog blevet drejet og smurt løbende.

Oprindelig bygget som reserve motor til et tidl. Historisk Ford Motorsports team ved Nurburgring, og er bygget efter alle kunstens regler for den slags motor.

2X 40mm dobbelte Webere med manifold.

Pris 8500kr.

SOLGT

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.
Er din virksomhed klar til robotter?