Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Aquila Synergy Cup

Snart går det løs på Sturup Raceway

Aquila Synergy Cup 
05/06/18 

Aquila Synergy Cup Aquila Synergy Cup har i år afviklet 6 heats over to weekender, første gang på Padborg Park og anden gang på Ring Djursland. Begge gange med tæt, spændende og underholdende race. Padborg banen er kendt af Synergy Cup kørerne, da det er her der holdes træningsdage hver onsdag. Ring Djursland var en overraskelse og oplevelse for de kører der ikke havde været på banen før. Selvom alle kom til at holde af banen, så var det ikke alle der kunne finde et godt flow på denne krævende bane.
 

I den kommende weekend den 9. – 10 juni 2018 er det så i det sydlige Sverige at der igen køres Aquila Synergy Cup. Sturup Raceway er en bane uden de store niveauforskelle, med mange sving som kræver en god og præcis køreteknik. Som på de øvrige baner, træning i mindst 15 minutter og tidtagning i mindst 10 minutter, og som kronen på værket 3 heats a 12 minutter plus en omgang.


Nr. 62 Mark Sørensen har ved stabil og fornuftig kørsel kørt sig ind på andenpladsen i den samlede stilling, foran bil nr. 9 som er nr. 3 i mesterskabet, Team ABC Isolering og ABC Tagteknik med Kevin Suenson bag rattet - her på Ring Djursland

En pæn omgangstid på Sturup i tørt vejr, vil være 1 minut og 10 sekunder, en anelse lavere burde være opnåeligt. Indtil videre lover vejrudsigten tørt vejr, med 15 – 25 grader. Ingen garantier herfra, vejret kan hurtigt ændre sig. De sædvanlige kørere er alle tilmeldt, og der kommer også en ny kører med på Sturup Raceway.


Bastian Buus i bil nr. 99 fører dog mesterskabet med en god margen ned til de øvrige

Det er Finn Brandsborg der kommer med, og ja det er familie til den unge Kevin Brandsborg, Finn er farbror til Kevin. Så nu kan der komme lidt familieduel i Aquila Synergy Cup, og det bliver spændende at se hvem der får håneretten til familiens Sankt Hans – bål.


Bastian Buus, samlet U-18 vinder på Ring Djursland, Nr. 2 Lucas Stenberg og nr. 3 Viking Svenson. Kan de to svenskere gøre ham rangen striden på Sturup?

Vores to svenske kørere – Lucas Stenberg nr. 88 og Viking Svenson nr. 46 – kommer jo på en racerbane i deres hjemland, det skader jo ikke, men om man kan tale om en hjemmebanefordel er nok tvivlsomt. Du kan evt. læse mere om Sturup Raceway på vores hjemmeside: www.aquilasynergycup.dk – gå ind under løbskalender og følg linket til Sturup Raceway.

Vi håber på godt spændende og fair race På Sturup Raceway, helt som vi har set det i de to tidligere weekender.

Aquila Synergy Cup


Læs mere om:
  • Sturup Raceway
  • 10/06/18 - Sturup Raceway - Aquila Synergy Cup
  •