Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4 DK

Målet er fortsat fremgang for Casper Pilgaard

Formel 4 DK 
06/06/18 

Formula 4 DKCasper Pilgaard har kun et mål denne weekend – og det er at fortsætte fremgangen, som 2018 sæsonen i Renault Formel 4 Danmark har budt på.
Den 20 årige racerkører fra Ryomgård har gang på gang bevist, at Ring Djursland ligger rigtig godt til ham, så målet er at komme hjem med en ordentlig stak point fra denne weekend.
 

De seneste to sæsoner, har han kørt pokaler hjem på den kuperede asfalt, og med 2018 formen indtil videre, skulle der meget gerne noget mere sølvtøj med hjem søndag eftermiddag.


(Foto: JJ Media)

I de seneste to sæsoner er det blevet til sejre på netop den bane, og når ikke han har stået øverst på podiet, har den ikke været ret langt fra.

På FDM Jyllandsringen for en lille måned siden viste Casper at farten var i bilen, og hvis ellers bare heldet ville tilsmile familieholdet, så kunne det også blive til nogle rigtig gode resultater.

Casper startede med at tage Pole Position og en sejr, inden at uheldet slog til i løb 2. Han kom dog godt tilbage i løb 3 og viste weekenden igennem, at tiderne var til at være med helt fremme.

Holdet har allerede været ude at træne lidt på Ring Djursland i år, selv om det ikke gav helt så mange omgange som håbet. Men så er det jo godt, at Casper har erfaringen og succesen fra de tidligere sæsoner.

Det er muligt at følge lørdagens kvalifikation samt første løb via live streaming på YouTube.com/danishthundersport, mens søndagen kan følges live på TV2 Play fra 12-17 eller også på TV2 Sport fra klokken 17.35.


(Foto: JJ Media)

Pilgaard Motorsport håber at rigtig mange vil tage den korte tur, og heppe på den lokale kører, når han skal forcere bakkelandskabet nær Tirstrup. Der er trods alt ikke ret langt at køre, og så får man en kæmpe fartoplevelse som tilskuer, og kan derudover nyde det dejlige solskinsvejr, som metrologerne i skrivende stund stiller i udsigt.

Tidsplanen for den kommende weekend er følgende (med forbehold for ændringer):

Lørdag
Træning 09.20
Kvalifikation 11.05
Løb 1 14.25

Søndag
Løb 2 12.05
Løb 3 14.20

Pilgaard Motorsport

JJ Media


Læs mere om:
  • Casper Pilgaard
  • Ring Djursland
  • 10/06/18 - Ring Djursland - Formel 4 DK
  •