Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Madbull Racing ser frem mod weekenden på Ring Djursland

DTC 
05/06/18 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipTil Åbningsløbet lignede det for Kim Lund Johansens vedkommende noget som meget vel kunne ligne en gentagelse af sæson 2017´s udfordringer.
”Bilen rystede og hoppede, og så smed den ellers røven i svingene. Det var lige ved at tage pippet fra os alle, for nu havde vi virkeligt set frem til at få et nyt forsøg i DTC”, fortæller Kim Lund Johansen.
 

Heldigvis kunne teamet til Classic Race Aarhus konstatere, at et defekt baghjulsleje var grunden til postyret. Så snart dette var udbedret skulle Kim Lund Johansen kun koncentrere sig om én ting, nemlig at få en hel bil med hjem efter weekenden i gaderne i Aarhus.

”Det er jo ikke nogen racerkørers drøm at køre 80% eller 90%, men det bliver et spørgsmål om hvad man vil byde sit team med kun 14 dage mellem løbsweekenderne som det er lige nu. - Resultatet kunne blive, at vi ikke kunne køre på Ring Djursland pga. tidspres, for ikke at tale om beløbene skaderne let kan løbe op i på en bybane som Aarhus” fortæller Kim Lund Johansen videre. ”Men jeg har en god fornemmelse af bilen, så jeg glæder mig til at komme på Djursland. Det er en bane som jeg altid har haft det godt med”.


(Foto: Morten Kimer Hansen - Kimersfoto.dk)

At bilen ikke er det eneste sted, hvor der kan findes forbedringer ligger Voel-køreren ikke skjul på.
På trods af snart 30 års erfaring som kører skal man nemlig ikke undervurdere betydningen i, at trække på en god hjælp når der er behov for den;
”Jeg vidste godt, at der ville sidde noget i mig fra mit uheld, når jeg skulle bremse for enden af langsiden, men efter åbningsløbet kunne jeg jo se med egne øjne på loggeren, at det som tidligere var min styrke nu er blevet min udfordring. Så jeg har allieret mig med den bedste hjælp jeg kunne få, nemlig hos Motorsportscoach Tommy Schröter - og dét sammenholdt med hjælpen fra teamets egen coach Jan Engemand (RunForYou) er jeg helt sikker på udgør den absolut bedste løsning for mig, så jeg ser kun fremad nu” slutter Kim Lund Johansen.


(Foto: Morten Kimer Hansen - Kimersfoto.dk)

På Ring Djursland skal under Madbull Racing regi også Lars Højris (Yokohama SuperCup) igen på banen, hvor han skal forsvare, og forhåbentligt forbedre de fine placeringer som han tog med sig fra åbningsløbet i Yokohama SuperCup. Resultater som gjorde at han pt. Ligger nr. 3 i danmarksmesterskabet!

Teamets fjerde kører bliver desuden præsenteret til løbet på Ring Djursland. Special Saloon Car har en gammel kending tilbage på banen, nemlig Michael Klostermann i en nyindkøbt Corvette med 680 Hk kompressor motor. Han kan kun blive spændende at følge!

Tino Vang Jørgensen (Yokohama SuperCup) er desværre forhindret i at deltage i weekendens løb på Ring Djursland, men vender stærkt tilbage på Padborg Park, hvor Yokohama SuperCup kører den 23.-24. juni.

Madbull Racing


Læs mere om:
  • Kim Lund Johansen
  • Lars Højris Nielsen
  • Michael Klostermann
  • Tino V. Jørgensen
  • Madbull Racing
  • Ring Djursland
  • 10/06/18 - Ring Djursland - DTC
  • 10/06/18 - Ring Djursland - Special Saloon
  • 10/06/18 - Ring Djursland - Yokohama SuperCup
  •