Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Youngtimer Challenge

Resultater fra Knutstorp 2. og 3. juni

Youngtimer 
04/06/18 

Solen skinnede uafbrudt og humøret var om muligt, endnu højere end temperaturen i det sydsvenske denne weekend, de historiske klasser inklusive Youngtimerne var samlet til Danish Masters på Ring Knutstorp.
Man skal jo aldrig klage over godt vejr, men hvor der var lunt nok i depoterne til at opretholde en regulær festival stemning, havde de fleste kørere udfordringer med at holde et tåleligt temperatur niveau i racerbilerne
 

Foreningen YT-Nordic havde bragt rigeligt med kildevand med, som blev uddelt til Youngtimer kørerne efter tidstagninger og heats.

Temperaturen lå stabilt omkring 30 grader, og der var et tydeligt og udbredt behov for at få lufttørret det brandsikre undertøj mellem heats.

En uheldig kalender-sammensætning med CRAA weekenden forinden, og for youngtimernes vedkommende 3 løbsweekender i træk, gav generelt et lidt tyndt deltagerantal. Omvendt så nød de fremmødte godt af mere plads i tidsplanen og fik mulighed for både træning lørdag og warm-up søndag, og kunne således komme på banen hele 6 gange.

Youngtimerne stillede med 24 biler fordelt i de tre klasser.

I Youngtimer klasse 1, var der 7 biler til start. Efter weekendens 3 heats kunne øverste trin på skamlen –som sædvanligt- indtages af Mick Søgaard. Keld Graabæk måtte på trin to, og endelig tog Erik Hawaleschka Madsen det tredje trin på skamlen.


Vindere klasse 1

I Klasse 2, var der 13 biler til start. Her var det Kim Sørensen der tog den samlede sejr, foran Kim König og Søren Christensen.


Vindere klasse 2

I klasse 3, med blot 4 biler til start, indtog Kenneth Engelberg Olsen førstepladsen med tre suveræne sejre. Lars Leed blev 2’er og Niels Lindberg Møller sidste plads på podiet.


Vindere klasse 3

Thomas Bakke


Læs mere om:
  • Ring Knutstorp
  • 03/06/18 - Ring Knutstorp - Youngtimer
  •