Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - Racelogic Laptimer

Job & handel 
01/06/18 

 
 
 

Sælges: Racelogic Laptimer

Nok en de bedst laptimer muligheder du får. Denne model har den fordel at den er en predictive laptimer, den analyserer altså de enkelte sving og giver dig din ultimative laptid, baseret på dine tidligere omgange, du kan altså så se når som helst på en omgang om du vinder eller taber tid. Den er i fin stand og været brugt i 1 sæson.

Sælges grundet pause fra motorsport.

Pris 4500,-

Kontakt
28 96 61 66

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.