Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross

En meget blandet weekend

Rallycross 
01/06/18 

Peder fik sin store drøm til at gå i opfyldelse, da teamet sidst kørte på den berømte Rallycross bane i Hôljes. Peder kom med i semifinalen, men her endte det desværre med en 4. plads. Men turen var trods alt godkendt og teamet er nu igen klar til det danske mesterskab.
 

Solen skinner fra en skyfri himmel og tiden er inde til DM 3 i Rallycross på Ørnedalsbanen i Sæby.

I første heat kommer Peder stærkt fra start og fører til han tager jokeren. Nu kommer Mads Kristensen foran. Men da Mads mangler jokeren, generobre Peder første pladsen og vinder heatet med den hurtigste tid i hans klasse.


(Foto: Hoffmann Foto)

I den bagende sol skal Peder også køre andet heat og her får han sat den hurtigste tid blandt alle kørerne. Nu kan Peder og alle de andre slappe af til de skal køre de resterende heat om søndagen.

Om søndagen er det meget bedre motorsportsvejr, da solen ikke bager så voldsomt. Peder kører sidste heat og kommer ud med den hurtige svensker Persson. Efter en meget tæt duel ender Peder på en flot anden plads, lige efter Persson.


(Foto: Hoffmann Foto)

I 4. heat skal Peder igen i duel med Persson. Men til Peders held får Persson trykket for tidligt på gassen og tyvstarter, derfor skal han 2 gange i jokeren. Peder vinder heatet og er nu klar til at holde på pole i finalen.


(Foto: Hoffmann Foto)

Da semifinaler og finaler skal køres, har himlen åbnet for sluserne og banen er svær at få greb i. Peder kommer ud efter første sving som nummer to efter Kenneth Konge, men mister grebet og ryger ned som nummer 3. Peder kan ikke få ordentlig greb i den meget våde bane og pludselig er den ene bærearm træt og knækker desværre. Peder kan ikke køre videre og må se resten af løbet fra det ene hjørne af banen.


(Foto: Hoffmann Foto)

En rigtig træls afslutning, men heldigvis har teamet nu en lille måned inden næste løb skal køres på Nysumbanen ved Hobro 23. og 24. juni.

Peder T. Rallycross Team
Majken Langhoff