Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Dansk Super Kart

Tæt i Dansk Super Kart efter besøg i Barmosen

Dansk Super Kart 
30/05/18 

Det er fortsat tæt i toppen af Dansk Super Kart efter anden afdeling. Den blev kørt på gokartbanen Barmosen ved Vordingborg.
Der blev kørt tæt i klasserne, og der blev givet kamp til stregen med flotte dueller hele vejen ned.
 

I Cadett Mini var Tobias Bille Clausen urørlig med sejre i alle heat, mens Cadett Junior bød på vekslende sejrherrer i Valdemar Aggerholm Kasting og Elias Olsen. Førstnævnte tog sejren i finalen.

I OK Junior var der kamp mellem William Kristian Wulff og Julie Friis – sidstnævnte tog sejren i finalen.


(Foto: Khanh Phi Thai)

I KZ2 var det Valdemar Risom, der var manden der skulle slås. Risom har med suveræn kørsel i Barmosen opbygget et solidt forspring i den samlede stilling, hvor han ligger etter med 212 point foran Kasper Hornstrup Hansen med 170.

I Cadett Mini fører Tobias Bille Clausen med 210 point foran Noah Meyer Jøker Eg, der har 2015. I Cadett Junior er det Marcus Skjellerup, der er i front med 199 foran førnævnte Elias Olsen og Valdemar Aggerholm Kasting. Blot 15 point adskiller top tre.

I OK Junior fører Julie Friis nu foran Mickey Magnussen og Daniel Träger.

Du finder resultater og den samlede stilling fra Dansk Super Kart her.

DSK blev – som vanligt – vist på Zibrasport.dk. Inden længe vil du kunne se løbene her.

 Er din virksomhed klar til robotter?