Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Dansk Super Kart

DSK 2018, 2. afdeling i Barmosen i weekenden

Dansk Super Kart 
30/05/18 

2. afdeling af DSK 2018 blev afviklet i weekenden, hvor BGK deltog i tre klasser: Cadett Mini, Cadett Junior og OK Junior.
I Cadett Mini debuterede BGK'eren Romeo Haagh i DSK-Serien og det er 2. åbent løb, som Romeo Haagh deltog i. Romeo Haagh kørte et flot debutløb og sluttede som nr. 5. finalen.
 

I Cadett Junior havde BGK 6 kørere med og som det plejer, så var det garanti for spændende løb med masse overhalinger og tætte dueller, men også igen på denne bane blev BGK'erne ramt af tekniske defekter og karting accidents, hvor det bl.a. gik udover Jonathan Weywadt, Karl Birkebæk, Christian Dannemand Jørgensen og Marcus Skjellerup.


BGKs "Podium Cap" blev luftet et par gang i Barmosen
(Foto: Dr. K, BGK)

BGK’erne Magnus Nordal Terkildsen og Anton Saugmann Güllich satte et hæsblæsende slutspurt ind fra midten af feltet i de sidste omgange i finalen og nåede op til TOP 2, hvor en af deres teamkammerater, Elias Olsen befandt sig i en tæt duel med Valdemar Aggerholm Kasting om sejren - Så omringede de 3 "Orange" den "Røde". Magnus nordal Terkildsen kørte over målstregen som nr. 3 og Anton Saugmann Güllich nr. 4, dog fik Anton Saugmann Güllich en trykte snude i kampens hede, derfor måtte Anton Saugmann Güllich indkassere 10 sek. straf og trillede ned som nr. 10 i finalen. BGK fik 4 kørere i TOP 10 i finalen. Cadett Junior'er leverede igen en super spændende finale.
I den samlet stilling fører BGK’eren Marcus Skjellerup stadig DSK-Serien med 12 points forspringet ned til nr. 2. Og BGK har 4 kørere med i Top 10 i den samlet stilling.


(Foto: Dr. K, BGK)

I OK Junior var hele weekend i alle heats, prefinalen og finalen en TOP 2 kamp mellem BGK'eren William Wulf og Julie Feike Friis, med mange flotte overhalinger og tætte kørsler fra de to. William Wulf havde Pole Position og førte finalen fra starten indtil det sidste sving, så satte Julie Feike Friis det sidste angreb ind og Julie Feike Friis overraskede dermed alle med at vinde finalen - Flot kørt af begge to. Det bliver meget spændende når de to skal i aktion igen overfor hinanden.


(Foto: Dr. K, BGK)

Den næste afdeling: DSK 3. afdeling bliver 23. & 24. Juni 2018 i Thy - Hansholm.

Khanh Phi Thai, BGK