Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Aquila Synergy Cup

Har du lyst til en testkørsel?

Aquila Synergy Cup 
29/05/18 

Aquila Synergy Cup Så er der en chance her, mandag den 11. juni 2018 på Sturup Raceway – Sverige.
Den 10. – 11. juni 2018 er der ”tävling” (= konkurrence) på banen og her afvikler Aquila Synergy Cup 3 heat i den weekend. Forhåbentligt fortsætter det med tæt og underholdende kørsel som vi tidligere har set på Padborg Park og Ring Djursland.
 

En del af Synergy Cup kørerne vil sikkert være med til denne ekstra testkørsel og de forlænger opholdet ”hinsidan” med en dag.

Hvis du er interesseret i at få en testkørsel på denne bane, så er der mulighed for det. Hvis du er gokart kører så er det en oplagt mulighed du skulle prøve. Sturup Raceway er en bane med mange sving, og helt forskellig fra de andre baner som der ellers afvikles racerbilløb på. Populært sagt er det en forstørret gokartbane. Synergy Cup racerbilerne er jo en naturlig fortsættelse af gokart på vejen op i større bilklasser.

Skulle du blive helt bidt af at køre en Synergy Racerbil, så tal med Dan Suenson om at deltage, han giver gerne udgiften til testkørslen i rabat hvis du tilmelder dig i løbsserien Aquila Synergy Cup.

Tilmelding og yderligere information ved Dan: +45 40 52 11 30 / dan@aquilaracingcars.com

Aquila Synergy Cup


Læs mere om:
  • Sturup Raceway
  • 10/06/18 - Sturup Raceway - Aquila Synergy Cup
  •