Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Classic Race Aarhus

Syddjurs Racing og Classic Race Aarhus 2018

Classic Race
Aarhus 

30/05/18 

For fjerde år i træk deltog Syddjurs Racing i Classic Race Aarhus i og omkring Mindeparken – denne gang med Rasmus Pedersen bag rattet.
I tidtagningen lørdag formiddag placerede Rasmus sig som 3’er i klassen og 18’er samlet for feltet med en bedste tid på 1:33,702, og i løbets første heat lavede Rasmus en sublim start med flere overhalinger, men efter chikanen på Carl Nielsens Vej reagerede 111/311 pludselig ikke på nogle kommandoer overhovedet.
 

Rasmus måtte efterlade bilen parkeret på Strandvejen, og fik den returneret på et fejeblad ved løbets afslutning. Natten skulle vise sig at blive lang for teamets mekanikere, som dog over midnat kunne melde bilen klar til start efter udskiftning af både gearkasse, motor og starter. Synderen for hele miseren var en bolt i et ellers helt nyt remstrammerhjul.

Ved heat 2’s start spandt 111/311’eren som en mis, og nattens hårde arbejde kvitteredes med en startposition fra bagerst i feltet til en slutposition som nummer fem for klassen og som nummer 18 samlet.

Turneringens tredje og sidst heat blev afviklet søndag eftermiddag. Samtlige kørere var tændte og racet var både intensivt og aggressivt. 111/311’eren indkasserede skader både for og bag, men på trods af dette kørte Rasmus med tider ned til 1:32,885 og avancerede fra en samlet 18. plads til en samlet 16. plads og som fjerde bedst i klassen.

Syddjurs Racing’s ambition for CRAA2018 var at forbedre den tredje plads, som Rasmus hev hjem i 2016. Det blev det desværre ikke til, men hvad teamet ikke fik hjem i medaljer, fik det til gengæld hjem tifold i form af engagement og flid fra teamets mekanikere, og support fra sponsorer, venner og støtter, og dét er guld i en anden form!

Resultatet fra Classic Race Aarhus er uden indflydelse på teamets deltagelse i Danish Endurance Championship, hvor 111’eren ligger på en førsteplads for klassen.

Teamets næste løb afvikles fra den 15. – 17. juni 2018 på Norges nationalpark for motorsport, Rudskogen i Rakkestad.

Løbskalender:
15. – 17. juni Rudskogen Motorsenter; Norge
1. – 2. september Padborg Park
22. – 23. september Ring Djursland
13. – 14. oktober Padborg Park

Se også facebook.com/syddjursracing

Syddjurs Racing


Læs mere om:
  • Rasmus Pedersen
  • Syddjurs Racing
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 27/05/18 - Mindeparken (Gadeløb) - Classic Race Aarhus
  •