Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Kris: Nu går det den rigtige vej med farten

DTC 
29/05/18 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipKris Nissen havde 5. hurtigste tid i tiskørslen, og han er samlet set tilfreds med sin egen indsats under Classic Race Aarhus. Men 25 DTC-points var han bedre kørende, end da han i fjor deltog i byløbet for første gang, men der er desværre for mange afbrydelser med safetycars, mener motorsportsveteranen.
 

Classic Race Aarhus blev ligesom sidste år en oplevelse for ikke færre end 45.000 tilskuere og spændende løb med store DTC-racere med 500 HK.


(Foto: Kris Nissen Racing)

”Folk har bestemt fået noget for deres entrebillet, men sportsligt fik de ikke oplevet FDM-DTC motorsport, som det kan være, når det er bedst. Ligesom i det første løb på Jyllandsringen, køres der alt for hårdt med mange uheld til følge. Hver gang sendes der en safetycar på banen, og det giver dumme afbrydelser i racet. Dette problem bliver ledelsen i FDM-DTC motorsport nødt til at forholde sig til for at sikre en fortsat høj motorsportskvalitet”, siger 57-årige Kris Nissen.

Sidste år var hans første deltagelse i Classic Race Aarhus. Det var samtidig sæsonens andet løb, og han var dengang ikke helt fortrolig med raceren og helt ukendt med banen.


(Foto: Kris Nissen Racing)

”Det var helt anderledes denne gang, og jeg kører væsentlig hurtigere, end jeg gjorde sidste år. Århus var i 2017 sæsonens dårligste løb, rent pointmæssigt. I år kom der 25 points ind på kontoen fra de 3 løb tilsammen, så jeg kan ikke være utilfreds med min egen indsats”, siger Kris Nissen.

Næste afdeling af FDM-DTC Motorsport køres i weekenden 9-10. juni på Ring Djursland.

Kris Nissen Racing
MediaSet


Læs mere om:
  • Kris Nissen
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 27/05/18 - Mindeparken (Gadeløb) - DTC
  •