Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Rallykører for en dag

Rally 
28/05/18 

Alle med en klassisk bil kan prøve slow rally
Oresund Rally er ikke kun et krævende pålidelighedsrally for landets dygtigste klassiske bilsportskørere. Det er også det løb i Danmark, hvor alle med en klassisk bil kan deltage i løbets turistklasse helt uden særlige forudsætninger.
 

"I turistklassen nyder man en dejlig dag i smuk natur uden at skulle frygte for skrammer på bilen eller i selvtilliden. Alle biler, lige fra VW 1200 til Jaguar E, kan deltage," fortæller event organizer Michael Eisenberg fra Dansk Rally Club.


Inden løbet starter, markerer deltagerne den korrekte vej i deres rutebog
(Foto: Michael Eisenberg)

Oresund Rally finder sted lørdag den 9. juni med start og mål i Hillerød. Undervejs kommer deltagerne i turistklassen på en cirka 200 kilometer lang tur ud i det smukke sommerlandskab i Nordsjælland og Hornsherred. Efter løbet kan man for en beskeden pris købe en dejlig buffet ved mål. Det eneste, der er brug for, er bil, kører og navigatør.


Alle klassiske biler, lige fra Renault 4 til åbne sportsvogne, kan deltage i turistklassen i Oresund Rally.
(Foto: Michael Eisenberg)

"Oresund Rally handler om skønne klassiske biler, spændende mennesker og smukke veje, og det skaber vi sammen med deltagerne," siger Michael Eisenberg.

Man kan se alt om løbet på Øresundrally. Tilmelding slutter mandag den 4. juni.

Noter:
Lille ordbog: Pålidelighedsrally kaldes Regularity rally på engelsk.

Oresund Rally er organiseret af Dansk Rally Club, som er medlemsorganisation under Dansk Automobil Sports Union, DASU, der igen er medlemsorganisation under Danmarks Idrætsforbund, DIF.


Michael Eisenberg
 
 

Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: