Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Magnussen Racing Experience
- Classic Race

DTC 
26/05/18 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipHeat 1 - perfekt resultat, trods udfordringer
Jan Magnussen sejrer i heat 1 på bybanen i Aarhus.
Det var en sejr fra spids i første heat, for Jan Magnussen.
Efter heatet var han dog ikke helt tilfreds med situationen:
 

“Jeg synes arrangørerne har svigtet deres opgave og sat os alle i en svær situation. Når der er olie på banen og der efterfølgende bliver strøet med sand for at opsuge, så er det ikke i orden at man ikke rengør banen fuldstændig, inden vi sendes afsted. Jeg synes ærlig talt vi har fortjent bedre end det her. Vi slap heldigt som team, mens andre teams måtte betale dyrt på den konto. Det skal gøres bedre”


(Foto: Magnussen Racing Experience)

Jans lørdag forløb dog resultatmæssigt, lige efter bogen. Pole position til heat 1, og en sejr. Og selvom han forsøgte at spare dæk og køre sikkert på den glatte bane, så var det trods alt også svært, for konkurrenterne pressede på. Det holdt dog til enden og blev til endnu en flot sejr, og en bedre start på weekenden, end sidste års Classic Race.

Michael Markussen var også godt tilfreds med resultatet. Han fik en perfekt start og snuppede to placeringer inden første sving. Det placerede ham på en P4, og den holdt han hele vejen til mål. Han var dog også utilfreds med rengøringen af banen. Resultatet var der dog kun grund til at være tilfreds med, på en bane hvor overhalingsmulighederne er meget få.


(Foto: Magnussen Racing Experience)

“Der var en del skubben og puffen i starten, men jeg holdt mig ude af den værste ballade, og kunne dreje ind i sving 1 som P4. Undervejs i løbet kæmpede jeg en del med temperaturen i bilen, og det betød at jeg havde svært ved for alvor at hente ind på Dennis Lind. Hver gang jeg pressede på, blev bilen for varm. Alt i alt er jeg dog godt tilfreds med resultatet, og jeg glæder mig helt vildt til i morgen!”

Teamets juniorkører Niklas Voetmann fik en bedre første dag end i første afdeling. I lørdagens heat hentede han en flot P12 hjem, efter en hård kamp. Han holdt bilen på banen, og holdt sig ude af problemer. Og ikke mindst, så fik han en masse læring med sig. Han havde en stor tak til sit team efter heatet, og selvom der manglede lidt power i slutningen, var Niklas tilfreds.


(Foto: Magnussen Racing Experience)

“Det er en rigtig svær bane at køre på, for første gang. Det er så lidt der skal til for at banen ændrer sig. Man skal blot flytte sin linie 20 cm, og så ændrer grebet sig fuldstændigt, fordi banen er så ujævn og med så mange niveauskift”

Niklas endte da også af den årsag med at sætte bilen i dækmuren i tidtagningen. Det betød bagerste startplacering i heat 1. Og ud fra det, er en P12 absolut godkendt.

Slutteligt udtaler Jan Magnussen sig:

“Et fantastisk teamarbejde endnu engang, i en svær situation, hvor vi er ved at bygge et team op. Alle er ved at finde deres roller, og vigtigst af alt, så knokler alle for den fælles sag, uanset hvilken bil de arbejder på. Det er jeg rigtig stolt af. De fortjener den største ros og et kæmpe skulderklap.”


(Foto: Magnussen Racing Experience)

Teamet er klar til at gentage succesen i morgen!

Magnussen Racing Experience


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Michael Markussen
  • Niklas Voetmann
  • Magnussen Racing Experience
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 27/05/18 - Mindeparken (Gadeløb) - DTC
  •