Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Youngtimer Challenge

RoLa Racing toptrimmet til Aarhus

Youngtimer 
24/05/18 

YoungtimerNår Classic Race Aarhus køres i denne weekend, bliver det med RoLa Racing og ikke mindst Brian Mikkelsen i toptrimmet form.
Holdet med base i Hedensted stiller op i YTCC Division 1, men ikke med den sædvanlige BMW E46 M3, som i år bruges til Danish Endurance Championship.
 

I stedet bliver det med en BMW 635, som er, hvad bil kyndige vil betegne, en ægte Youngtimer fra 1986. Holdet fik bilen hjem på værkstedet omkring nytår, og begyndte herefter klargøringen til dette års CRAA.

Bilen er blevet gået igennem fra ende til anden, så holdet føler sig godt velforberedte.


(Foto: RoLa Racing)

Brian Mikkelsen har også selv været igennem et 10 ugers forløb, så han er endnu bedre rustet til sæsonen, og ikke mindst weekendens strabadser, hvor vejrudsigten spår over 20 grader, og sol fra en skyfri himmel.

Det var den personlige træner Christina Hust, der henover forårsmånederne fik Brian i langt bedre form, end han hidtil har været. I alt blev det til et vægttab på 15 kg, hvilket både kan mærkes i hverdagen, men også når racerbilen skal tumles rundt på banerne.

Især banen i Aarhus kræver ekstra overskud, da man køre med op imod 200 km/t mellem betonklodser, som til enhver tid er klar til at bide fra sig, hvis man bare laver den mindste fejl. Den forbedrede kondition giver samtidig mere overskud til at holde hovedet koldt, og fokusere på løbet, og ikke mindst, på at slå konkurrenterne. Hvis man ønsker at læse mere om hendes træningsprogram, kan man tjekke hjemmesiden www.Christinahust.com .


(Foto: RoLa Racing)

RoLa Racing skal på banen 4 gange henover lørdag og søndag, hvor der først køres en tidtagning og derefter 3 løb. Der er garanti for fart og spænding, samt masser af underholdning fra ikke kun YTCC, men også de andre klasser, som også kører denne weekend.

Har man ikke mulighed for at komme til Aarhus, sender TV2 Sport og TV2 Play live fra begge dage, men i skrivende stund er vi ikke helt sikre på om Youngtimer heat 3 bliver vist på tv – men forhåbentlig bliver det, så man også kan følge den hvide BMW 635 med nummer 103 på siden hjemme fra sofaen.

Men hvorfor gøre det, når vejrudsigten lover så godt vejr? Nej, af sted til Aarhus, og nyd den milde hav brise, og lyden af racerbiler på en og samme tid.

Tidsplanen er som følger (med forbehold for ændringer):

Lørdag
10:40-11:00 Tidtagning
17.55-18.15 Heat 1

Søndag
08.45-09.05 Heat 2
15.30-15.50 Heat 3

RoLa Racing

JJ Media


Læs mere om:
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 27/05/18 - Mindeparken (Gadeløb) - Youngtimer
  •      Lindebjerg car parts