Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Super Cup

Mikkel O. Pedersen racer for tredje gang i Monacos gader

Porsche
Super
Cup 

24/05/18 

Racerkøreren fra Struer klar til det vigtigste løb i Porsche Super Cup
Mikkel O. Pedersen er i denne sæson i fuld gang med sin anden fulde sæson i Porsche Super Cuppen – verdens mest prestigefyldte sportsvognsklasse, der er fast med på programmet ved de europæiske Formel 1-løb. Kronjuvelen i begge klassers programmer er det årlige løb i Monacos snævre gader. Det finder sted i den kommende weekend, og det bliver tredje gang, at racerkøreren fra Struer er med i feltet.
 

”Banen i Monaco er ikke så stor. Den svarer faktisk meget til de danske baner, og jeg har altid været vant til de små Mickey Mouse-baner, hvor det drejer hele tiden. Det gør Monaco også. Det handler om at bremse ned og få vendt bilen. Det kan jeg godt lide ved banen,” siger Mikkel O. Pedersen. ”Til gengæld er det trælst, hvis der er noget, som går galt. Det bliver altid dyrt, når man kører ind i autoværnet.”


En fokuseret Mikkel O. Pedersen er klar til sit tredje løb i Monacos gader

Første gang, Mikkel O. Pedersen kørte race på banen var i 2016. Der var det regnvejr. Sidste år var det tørvejr.

”Jeg håber også, at det bliver tørvejr i år,” siger han. ”Vi kører jo i gaderne i Monaco, hvor der også er de normale vejstriber, og regner det og man rammer en af dem, så kan det gå grueligt galt.”

Tidligere på måneden var Mikkel O. Pedersen til start i første afdeling af Porsche Super Cuppen. På Circuit de Catalunya kæmpede han sig frem til en slutplacering som nummer 12.

”Jeg havde sikret mig en startplacering som nummer 16. Jeg tabte to pladser i starten, men det fik jeg tilbageerobret på den første omgang, og så endte jeg som nummer 12. Det var et løb, hvor vi var meget lige, for jeg endte med omgangstider, som matchede dem, kørerne i top 5 kørte på,” siger Mikkel O. Pedersen.


Tidligere på måneden startede Mikkel O Pedersen sin sæson i Spanien

”Mine forventninger til løbet i Monaco er høje. Det er de normalt, men denne gang er de lidt højere. Banen passer mig rigtig godt, og jeg plejer at gøre det godt på den bane. Sidste år sluttede jeg i top 10 og blev nummer 4 blandt rookierne. Jeg var hurtig i tidtagningen, og det håber jeg, at jeg igen kan gøre.”

www.mikkelopedersen.com


Læs mere om:
  • Mikkel O. Pedersen
  • Monaco
  • 27/05/18 - Monaco - Porsche Super Cup
  •