Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formula Renault 2.0 Eurocup

Christian Lundgaards løb på Silverstone gik ikke efter planen

Formula Renault
2.0 Eurocup 

22/05/18 

Formula Renault 2.0 EurocupChristian Lundgaard mistede føringen i Formula Renault Eurocup mesterskabet da tredje afdeling blev afviklet på Silverstone. I første løb udgik Christian Lundgaard efter et sammenstød med en konkurrent og da konkurrenterne til mesterskabet sluttede i front, mistede Lundgaard sin føring.
 

Til weekendens andet løb kørte Christian Lundgaard sig til pole position, men en straf betød startplacering som nummer fire og i løbet var hans bil ikke optimal og han kørte i mål på en femteplads. Christian Lundgaard fører fortsat rookie mesterskabet.


(Foto: Renault Sport / Klaas Norg)

”Det var en weekend, som ikke gik helt efter planen” sagde en skuffet Christian Lundgaard efter weekenden. ”Men jeg forsøger konstant at lære, så det er vigtigt at finde det positive og lære af fejlene. Vi havde ikke rigtig farten i første kvalifikation og jeg måtte starte fra 16. position. Jeg forsøgte at avancere i løbet, men havde et sammenstød med en konkurrent, der skadede min bil så jeg udgik. Jeg mener konkurrenten ganske enkelt ikke holdt øje med sine spejle og ikke havde set mig, da vi var side om side, da vi ramte hinanden. Men dommerne så det anderledes og jeg fik tre placeringers straf til søndagens løb. Søndag fik jeg pole position i kvalifikationen, men med straffen skulle jeg starte som firer. I løbet var balancen i bilen dog ikke nem at køre med og jeg måtte tage til takke med en placering som nummer fem og point til mesterskabet”.

I den kommende weekend følger årets vigtigste løb, da Christian Lundgaard, der er tilknyttet Renault Formel 1 teamets juniorprogram, skal køre løb i Monacos gader, som support løb til Formel 1 Grand Prix’et. Og for Christian er forberedelserne i gang.

”Fra Silverstone tog jeg direkte til Renault teamets fabrik i Enstone, hvor jeg skal køre i simulator som forberedelse til løbet i Monaco. Og sammen med mit løb i Paus gader for en uge siden, så føler jeg mig godt forberedt og glæder mig til at komme til at køre i Monaco”.

Formula Renault Eurocup løbene i Monaco vises live på TV3 Sport.

Lundgaard Racing Press

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Christian Lundgaard
  • Silverstone
  • 20/05/18 - Silverstone - Formula Renault 2.0 Eurocup
  •      ASETEK SIMSPORTS