Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formula Renault 2.0 Eurocup

Christian Lundgaard skal forsvare mesterskabsføring på Silverstone

Formula Renault
2.0 Eurocup 

19/05/18 

Formula Renault 2.0 EurocupEfter sidste weekends afstikker til Formula Renault NEC mesterskabet i Paus gader, er Christian Lundgaard tilbage ved hans primære fokus, Formula Renault Eurocup mesterskabet.
I denne weekend køres tredje afdeling, fordelt på to løb, på Silverstone i England.
 

Silverstone lagde i 1950 asfalt til det første Formel 1 løb i historien og for Renault har banen også historisk betydning, da det var her de i 1977 debuterede i Formel 1. Banen er sidenhen ændret flere gange, men den byder stadig på lynhurtige sving og svingkombinationer.

“Silverstone er en fed bane” fortæller Christian Lundgaard. “Flere sving tager vi med mere end 200 km/t. Blandt andet Copse corner, der efterfølges af svingkombinationen Maggots and Becketts, hvor vi går ind med speederen i bund. Iøvrigt køres banen med speederen i bund omkring 3/4 af baneomgangen, så der er smæk på. Mit mål for weekenden er selvfølgelig at kunne forsvare min føring i mesterskabet, men jeg ved godt, at jeg er oppe mod nogle med mere erfaring, men jeg har fået vist, at jeg kan være med helt fremme”.

Inden weekendens løb fører Christian Lundgaard sensationelt mesterskabet som rookie i serien foran Ye, Colombo og Fewtrell.

Første løb afvikles lørdag kl. 14.35 (kvalifikation kl. 10.00) og andet løb afvikles søndag kl. 14.30 (kvalifikation kl. 10.00). Løbene kan ses live på Renault Sports Youtube kanal.


(Foto: Renault Sport / Gregory Lenormand)

Lundgaard Racing Press

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Christian Lundgaard
  • Silverstone
  • 20/05/18 - Silverstone - Formula Renault 2.0 Eurocup
  •      ASETEK SIMSPORTS