Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Thundersport Championship

Debut til Juniorkører Niklas Voetmann i DTC

DTC 
18/05/18 

DTC - Danish Thundersport Championshipi samarbejde med Magnussen Racing Experience
Og hvilken weekend. Efter nogle hektiske uger med test og forberedelse, af et flot setup, som ikke var muligt uden en kæmpe opbakning fra vore sponsorer og samarbejdspartnere, lærte Niklas og teamet omkring ham, utroligt meget til åbningsløbet, som alt i alt blev en fantastisk weekend, hvor der til tider blev arbejdet hårdt i mekaniker teamet.
 


(Foto: Anders Bak)

Efter eliminering af nogle tekniske udfordringer lørdag aften, viste Niklas og bilen, søndag formiddag, at der var fart i ekvipagen.


(Foto: Dan Knudsen)

1. heat blev dog et kort et af slagsen, oliespild fra en konkurrent, resulterede i en tur i sandfanget, men 2. heat viste at farten stadig var der, da en 16. startplacering, blev vekslet til 13. plads. 3. heat blev dog aldrig en realitet da en låst gearkasse satte en stopper for weekenden.


(Foto: Anders Bak)

Der skal endnu en gang lyde en stor tak til mekaniker teamet, som igen viste den dedikation og offervilje der skal til. Derudover skal der også lyde en stor til tak til alle dem der kiggede forbi for at sige hej, Niklas er meget taknemlig for den opbakning der bliver vist ham.


(Foto: Dan Knudsen)

Voetmann Racing


Læs mere om:
  • Niklas Voetmann
  • Jyllandsringen
  • 13/05/18 - Jyllandsringen - DTC
  •      ASETEK SIMSPORTS