Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4 DK

From Zero to Hero, sikken en weekend

Formel 4 DK 
17/05/18 

Formula 4 DKFørste dag på Jyllands Ringen ved Silkeborg, forløb ikke som vi havde håbet. I Tidtagningen satte Casper T Hansen sin Formel 4 racer i sandet og dermed skulle derfor starte sidst i Formel 4 feltet til 1. Heat, det blev en super god start og Casper T. Hansen kørt sig op på en 3. plads efter at have startet 11er, en meget flot præstation. Lørdag var det min 19 års fødselsdag og der var masser af familiemedlemmer med ude og se race, det var dejlig med så meget opbakning, fortæller Casper T. Hansen.
 

Søndag startede jeg som 6’er I 2. Heat og fik hurtigt kørt mig op. Desværre ramte min teammate Malte Jakobsen og jeg hinanden og han kom ud på en flyvetur rundt på hovedet to gange. Et ubehageligt syn fra min side af. Jeg havde super dårlig samvittighed og var ked af det på Malthes vegne. Vi har fået snakket det igennem og Malthe var helt fit for fight og kørte heatet efter. Efter kollisionen kom der safetycar og da der blev givet frit kunne jeg tage 2. og 1. pladsen og kørte en sejr hjem!


Casper T. Hansen i tæt duel
(Foto: Paul Reuber)

I 3. heat startede jeg fra pole og tog starten fint, men blev overhalet af min anden teammate Aske Nygaard Bramming, som så fik bremset for sent for enden af langsiden, så jeg kom foran igen og sådan lå vi det meste af heatet. Indtil der blev flaget for glat føre i første sving. Jeg sænker farten lidt og ligger ikke mærke til noget indtil jeg kommer ned til sving 3 og bremser og jeg så bare glider på grund af det var der, der var nedsat greb. Jeg ryger hele vejen ud i sandet og sidder næsten fast, men får den lige akkurat holdt raceren i gang og kommer ind på banen, men nu var jeg 2er igen, safetycaren kom ud og vi blev frigivet med en kun omgang tilbage. For enden af langsiden kom jeg inden om og genvandt føringen og kørte sejleren hjem! Det var godt nok noget af et race! Fortæller en meget glad Casper T. Hansen.


Super glad Casper T. Hansen lige efter sejerne I 3. heat
(Foto: Paul Reuber)

Det meste af ugen op til denne løbsweekend har været en rigtig dårlig uge. Har ikke haft lyst til rigtig noget og har bare været ked af det. For lidt tid siden gik jeg til psykolog og hun sagde at jeg højst sandsynligt ville få nogen perioder, hvor det hele ville svært efter min mors død midt i februar. Jeg kunne godt mærke på mig selv at jeg ikke var 100% fokuseret om lørdagen og derfor endte jeg i sandkassen til tidtagning og det blev bare være og være og så ligefrem på min fødselsdag. Der var masser af familiemedlemmer ude og kigge og jeg blev endnu mere ked af det over at nu var de kommet for at fejre mig, men jeg sad bare inde i lastbilen og var trist. Jeg ved ikke rigtig, hvad jeg gjorde ved mig selv, men jeg fik vendt weekenden om til 2 sejre og en 3 plads!! Jeg er meget stolt af mig selv, min far og min storebror over vi er hvor vi er!


Casper T. Hansen lykønskes af Far Michael C. Hansen (midt i billedet) og storbror Mathias C. Hansen (TH med solbriller)
(Foto: Paul Reuber)

Tusind tak til mine sponsorer, uden jer var det ikke muligt at køre race! Også stor tak til FSP teamet som leverede en problemfri weekend og tak til alle som hjælper med at gøre denne sæson mulig! slutter Casper T. Hansen.


(Foto: Paul Reuber)

Næste løbsweekend: 9. – 10. juni 2018 på Ring Djursland, sammen med bl.a. DTC feltet

Casper T Hansen Motorsport
www.cthmotorsport.com


Læs mere om:
  • Casper T. Hansen
  • Jyllandsringen
  • 13/05/18 - Jyllandsringen - Formel 4 DK
  •