Simon Tirsgaard fører BMW Cup

MC sport
17/05/18

efter løb lørdag-søndag på Lausitzring, Tyskland
Simon Tirsgaard deltog i 2 afdeling af BMW Cupen på Lausitzring i den netop overståede weekend med løb henholdsvis lørdag og søndag med Bike Promotion som arrangør, og med ideelle vejrforhold.

Simon sejrede i lørdagens løb med en afstand på 9 sekunder ned til Andreas Peterlik. Banen gav dog nogle udfordringer, idet der i tidligere løb stadig var efterveer efter voldsomt oliespild enkelte steder på banen. Senere lørdag vandt Simon også et løb i SBKopen.

Søndagens løb blev en meget spændende dyst mellem Jan Christiansen og Simon Tirsgaard, der straks efter starten trak fra det øvrige felt med Simon lige efter Jan Christiansen. På 3. sidste omgang kom Simon i klemme bag 2 kørere, der skulle overhales med 1 omgang, og ved passage af mållangsiden var Simon bagude med over 50 meter op til Jan Christiansen. Jagten blev sat ind på Jan, men det var ikke nok til førstepladsen, der blev indtaget af Jan Christiansen med 400 tusindedel af et sekund til Simon på 2. pladsen. På sidste omgang kørte Simon weekendens hurtigste omgang på 1:42.6. Andreas Peterlik på 3. pladsen var 30 sekunder efter.

Simon bragte sig i spidsen af BMW Cupen efter 2 afdeling af serien.

Næste afdeling køres på Slovakiaring, Slovakiet 24. – 27. maj.