Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Jesper Bisted: ”Et dumt løb”

DM Rally 
17/05/18 

Efter tre gode løb i ind- og udland, hvor Jesper Bisted og Arly Larsen alle gange kom over målrampen, endte sæsonens fjerde løb som en stor skuffelse. Efter fire af de ni hastighedsprøver, som indgik i weekendens Anderup El Rally, valgte parret fra Bisted Motorsport at trække sig.
 

”Det var et dumt løb,” siger Jesper Bisted.

”Da vi skulle starte den første hastighedsprøve, blev vi holdt tilbage i 15 minutter, og så var dækkene helt kolde.”

Men det blev straks værre for mandskabet, da den sorte og grønne Ford Fiesta Super 2000 pludselig gjorde knuder.


Jesper Bisted og Arly Larsen på gruset, inden de valgte at stoppe
(Foto: Allan ‘Post’ Christiansen)

”På prøve 2 begyndte bilen at opføre sig mærkeligt. Det skraldede fra gearkassen, og når vi kørte i sjette gear, rystede hele bilen. På den næste prøve begyndte den så pludselig at skifte mellem firhjulstræk og baghjulstræk. Vi havde også en episode, hvor alle fire hjul låste efter et hop,” fortæller Jesper Bisted. ”Det var en noget rystende oplevelse, og Arly og jeg blev enige om, at hvis servicemandskabet ikke kunne finde fejlen og løse problemet ved pausen, skulle vi ikke fortsætte.”

Fejlen kunne ikke lokaliseres på servicepladsen i Ebberup, men efterfølgende har man kunnet konstatere, at det differentiale, som fordeler kræfterne mellem for- og baghjulene var gået i stykker.

”Det ødelagde meget for os i DM-kampen. Vi røg fra syvende- til fjortendepladsen i Dansk Super Rally, mens vi nu bare er nummer fire i vores klasse,” sukker Jesper Bisted.

Bisted Motorsport


Læs mere om:
  • Arly Larsen
  • Jesper Bisted
  • Fyn
  • 12/05/18 - Fyn - DM Rally
  •