Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Nippon

Robbie Kerr på vej efter Firman?

Formula Nippon 
20/02/03 

Den forsvarende engelske Formel 3-mester, Robbie Kerr kan meget vel være på vej til at rykke teltpælene op, og tage turen østpå. Nærmere bestemt til Formula Nippon.
 

Klassen, som igennem tiderne har produceret mange topnavne og sendt dem videre til blandt andet Formel 1, virker meget tillokkende på Robbie Kerr. Problemet har dog været at flere kørere måske nok kan have en tendens til at blive glemt ude i den japanske klasse. Ikke desto mindre er der et ganske lukrativt sæde ledigt.

Det er det sæde som Ralph Firman forlader hos topteamet PIAA Nakajima. Kerr har allerede testet for teamet, og er meget begejstret over farten i raceren, og tror på at der vil være gode muligheder for at klare sig godt. "Vi var meget påpasselige med den nye racer, kørte ikke over kantstene og så videre, så der er meget mere tid i raceren - og i mig," siger han efter at være endt i den tungere ende af tabellen ved testen.

Den tidligere Nippon-mester, Satoshi Motoyama kørte på den hurtigste tid. Generelt må det også siges at flere af de japanske kørere er utrolig stærke, så det vil næppe give succes fra første sæson til en ny kører der kommer direkte fra Europa. Derfor overvejer Kerr stadig om det ikke bliver Formel 3000 der bliver vejen frem, men Nippon er stadig en mulighed. Alternativt er der også følere ude fra CART-serien. Men Kerr står ved en vigtig skillevej, hvor meget af hans fremtid bliver afgjort.

Benji