Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama 1600 Challenge

Sebastian Hove kæmpede bravt på Jyllandsringen

Yokohama
1600 Challenge 

17/05/18 
Yokohama

den forgangne week-end blev der kørt race på Jyllandsringen.
Lørdag blev brugt på at småjustere lidt på bilen inden Sebastian skulle køre træning.
Træningen forløb stille og roligt, lidt informationer til mekanikeren om, at der inden løbet skulle skiftes bremseklodser var alt hvad Sebastian ønskede for at bilen var optimal.
 

Lørdagens kvalifikation gik som forventet, Sebastian sørgede for at få lidt luft og klikkede en tid ind som nr. 10. Men fordi en konkurrent havde været lidt uheldig med sin datalogger og dermed fået en straf, blev Sebastian flyttet frem til plads nr. 9.

Resten af dagen gik med at nusse om bilen og se lidt race.

Søndag skulle der køres 2 løb, og med nye bremseklodser var Sebastian klar til at give alt hvad han kunne.

Starten til første løb gik og Sebastian kom godt med, inden længe var der varme i dækkene og bilen kørte rigtig godt.

Sebastian satte ind med flotte overhalinger og var kort inde i løbet nr. 7, men race er race og det er ikke alle kørere der er enige i hvordan man opfører sig overfor sine konkurrenter, så i stedet for at bruge bremserne valgte en konkurrent at bruge Sebastian som stopklods, og vi så bare at han holdt stille ude på banen. Sebastian fik dog startet bilen igen og kom hurtigt tilbage på asfalten, men han var røget næsten bagest i feltet, dog kunne han melde over radioen at han var okay, og at bilen godt kunne køre videre, så han tog kampen op og fik kæmpet sig op på en 13. plads, som blev positionen til løb 2. da flere uheld betød at løbet sluttede bag safety-car.

Desværre havde bilen fået et ordentligt skrub og hele venstre side var hårdt medtaget, og bagskærmen manglede.

Henrik gik straks i gang med at udbedre skaderne, og en anden kører som havde været meget uheldig var så venlig at udlåne sin bagskærm til Sebastian.

Kæmpe tak for hjælpen til Jørn Støvring nr. 106 for din hjælpsomhed.

Bilen blev klar igen og Sebastian som altid tager tingene helt roligt, forberedte sig til 2. løb.

2. løb blev også lidt af en gyser, Han kom lidt dårligt fra start. Dækkene var længe om at blive varme, men da først de var på det optimale niveau skød den lille gule Peugeot afsted som en raket.

Sebastian kæmpede med næb og klør og lavede de flotteste overhalinger, men pludselig fik han et skub bagfra og han troede han var punkteret, Henrik råbte til ham i radioen, at det bare var et lille puf han havde fået, så kør kør kør, og så fortsatte Sebastian og fik i flot stil bragt bilen op på 8. pladsen, dog kunne vi med en omgang tilbage se at bilen var meget medtaget, så han kørte over målstregen stød røgen om ørerne på ham.

Bilen er godt brugt, ikke bare at se på, men vi skal nok blive klar til Padborg om 5 uger, og imens kan vi trods skaderne glæde os over at Sebastian nu ligger nr. 2 i rookiemesterskabet og nr. 7 i det generelle mesterskab, hvilket er super flot med tanke på det aldrende materiel som stadig er feltets absolut hurtigste 106 GTI.

Janett Hove


Læs mere om:
  • Sebastian Hove
  • Jyllandsringen
  • 13/05/18 - Jyllandsringen - Yokohama 1600 Challenge
  •  
     

    Yokohama 1600 Challenge nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: