Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

På den igen, med styrthjelm

DM Rally 
16/05/18 

Så lykkedes det at gennemføre et rally, iført fuld rally ’uniform’, da Anderup El Rally/DM3 ved Ebberup på Fyn fik deltagelse af Jan Jacobsen/Holstebro og Kaj Mikkelsen/Sporup, i deres Opel Corsa OPC.
 

Sejr i både Opel Corsa OPC Cuppen samt sejren i Klasse 2 var lige hvad de to herrer trængte til, efter den hurtige exit i DM2 til Cimbern Rallye.

Styrthjemen var grunden til at der stod et fedt NUL i point fra DM2, da Jan simpelthen glemte sin styrthjelm inde ved service, så da de holdte klar til start ved SS1, så opdagede han det først. Sket er sket, grundet respittiden i løbet kunne de ikke nå at hente hjelmen på nogen måde, træls men en historie i sin rallykarriere rigere.

Anderup El Rallyet på Fyn gav til gengæld fuld valuta for indsatsen og deltagelsen, sejr i begge kategorier, Opel Corsa OPC cuppen og gruppe E var et stort plaster på såret, og Jan var glad og stolt over deres resultat.

Jan fortæller:
’Rigtig træls med de mistede point i Gruppe E efter Cimbern Rallyet, men efter sejren her på Fyn, så fører vi Opel Corsa OPC cuppen, og er kun et point efter den mesterskabs førende i Gruppe E. Prøverne på Fyn krævede stor koncentration, hurtige fynske krogede og lumske asfaltveje, med mange skæve toppe gjorde, at den mindste øjebliks koncentration kunne give både hurtig exit, men også trælse buler. Men vi holdte den på sporet, og servicefolkene gjorde deres del af game planen, jo jeg er glad og lettet, for vi er tilbage i kampen om det DM i Klasse 2/Gruppe E, pyha det har været EN lang ventetid siden løbet i Tyskland, der har været kløe i højre foden siden da !!!’

Djurs rally er næste DM opgave, lørdag den 9. juni, og her venter der omkring 50 % grus i prøvekilometer regi, og det bliver spændende med denne nye udfordring.

Allan POST


Læs mere om:
  • Fyn
  • 12/05/18 - Fyn - DM Rally
  •