Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Én frem og to tilbage

DTC 
15/05/18 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipHos Kim Lund Johansen og mekanikerne i Madbull Racing, som i år er vendt tilbage til DTC efter en fatal ulykke til finaleløbet i 2017, er der beklageligvis ikke meget glæde at spore efter weekendens åbningsløb på FDM Jyllandsringen.
 


(Foto: Kimersfoto.dk)

”Vi har været alt, alt for pressede op til sæsonstart af forskellige årsager. Der er helt sikkert noget tid at finde i mig efter mit uheld - jeg går på bremsen noget før nu, og har ikke nået at teste mig ud af det forud for sæsonstart.” Siger Kim Lund Johansen.

Den erfarne kører fra Voel ved Silkeborg er også stadig fysisk mærket af ulykken sidste år. Et beskadiget skulderled bliver ved at spøge, og tirsdag efter åbningsløbet går turen for tredje gang til Viborg Sygehus hvor endnu en blokade venter. Når sæsonen er slut skal en operation sætte et endeligt punktum for irritation og smerter, men det er ikke kun på det personlige plan Silkeborg-køreren peger på forbedringer;


(Foto: Kimersfoto.dk)

”Jeg føler også at vi ikke er i mål med bilen - at den opfører sig lumsk, og det arbejder vi på at lokalisere. Jeg er slet ikke i tvivl om, at vi stadig har det i os - vi skal bare tilbage på sporet, og det skal vi også nok komme” Fortsætter Kim Lund Johansen.

Med skiftet til DTC i 2017 gik Kim Lund Johansen fra en årrække som ”vane-vinder”, hvor årene fra 2006 til 2016 har indbragt ham og teamet hele 7 danmarksmesterskaber fordelt over Advan Cup, Renault Clio Cup, Citroën DS3 Cup og Yokohama Supercup. Det er derfor ikke helt uden besvær, at modgangen i 2017 og nu åbningsløbet i år skal indtages:


(Foto: Kimersfoto.dk)

”Det er da hårdt for et team - at gå fra medgang til modgang, men det er en del af gamet ved vi, der er op- og nedture. Nu må vi samle op, og blive enige om strategien for resten af sæsonen” slutter Kim Lund Johansen.

Madbull Racing


Læs mere om:
  • Kim Lund Johansen
  • Madbull Racing
  • Jyllandsringen
  • 13/05/18 - Jyllandsringen - DTC
  •